donderdag, januari 21, 2021

Agent door inbreker tegen hoofd geschopt

Rotterdam – Agenten betrapten donderdagochtend rond 04.20 uur drie inbrekers op heterdaad op het Kreekplein in Rotterdam. Twee van hen zijn aangehouden. Een agent werd door één van de verdachten meerdere keren hard tegen het hoofd geschopt. Donderdagochtend rond 04.20 uur kreeg de politie via een alarmcentrale melding van een inbraak bij een café aan het Rotterdamse Kreekplein. De agenten zagen aan de voorzijde geen verbrekingen en renden vervolgens naar de achterkant van het pand. 

De achterdeur van het café stond op een kier en er zat een gat in het raam. Binnen werd met zaklantaarns geschenen. Buiten stond een geheel in het zwart geklede man met een capuchon en in het bezit van een grote zwarte tas. Eén van de agenten werkte de man in het zwart tegen de grond en boeide hem.

De andere agent werd bij de ingang van het café aangevallen door twee inbrekers. De agent wist één van de verdachten in een nekklem te krijgen, maar werd door de tweede inbreker meerdere keren met grote kracht tegen het hoofd geschopt. De twee mannen wisten vervolgens te vluchten, maar werden door andere agenten in de omgeving aangehouden. Het gaat om twee Rotterdammers van 23 en 25 jaar.

De derde verdachte wist met boeien en al te vluchten toen de agent die hem bewaakte zijn vechtende collega wilde bijstaan. Hij is nog niet gepakt.

Related Articles

Stroomuitval in jeugdgevangenis De Hartelborgt Spijkenisse

0
Spijkenisse - In jeugdgevangenis de Hartelborgt aan dr Borgtweg in Spijkenisse is woensdagavond de stroom...

Samenvatting Persconferentie woensdag 20 januari : voornemen voor avondklok, en beperking bezoekers thuis

0
Zojuist hebben Premier Rutte en minister De Jonge in een persconferentie nieuwe extra coronamaatregelen bekend...

Ontsnapte gevangene zit weer achter slot en grendel Rotterdam-Kralingen

0
Rotterdam - De politie heeft dinsdag de 21-jarige gevangene welke vrijdag was gevlucht tijdens begeleid...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,205FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg