Agent door inbreker tegen hoofd geschopt

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Agenten betrapten donderdagochtend rond 04.20 uur drie inbrekers op heterdaad op het Kreekplein in Rotterdam. Twee van hen zijn aangehouden. Een agent werd door één van de verdachten meerdere keren hard tegen het hoofd geschopt. Donderdagochtend rond 04.20 uur kreeg de politie via een alarmcentrale melding van een inbraak bij een café aan het Rotterdamse Kreekplein. De agenten zagen aan de voorzijde geen verbrekingen en renden vervolgens naar de achterkant van het pand. 

- Advertisement -

De achterdeur van het café stond op een kier en er zat een gat in het raam. Binnen werd met zaklantaarns geschenen. Buiten stond een geheel in het zwart geklede man met een capuchon en in het bezit van een grote zwarte tas. Eén van de agenten werkte de man in het zwart tegen de grond en boeide hem.

De andere agent werd bij de ingang van het café aangevallen door twee inbrekers. De agent wist één van de verdachten in een nekklem te krijgen, maar werd door de tweede inbreker meerdere keren met grote kracht tegen het hoofd geschopt. De twee mannen wisten vervolgens te vluchten, maar werden door andere agenten in de omgeving aangehouden. Het gaat om twee Rotterdammers van 23 en 25 jaar.

De derde verdachte wist met boeien en al te vluchten toen de agent die hem bewaakte zijn vechtende collega wilde bijstaan. Hij is nog niet gepakt.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Persoon beschoten na schietpartij Zuider Kerkedijk Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 29 februari rond 16.00 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden in een steeg tussen de...

Maaltijdbezorger en voetganger komen met elkaar in botsing Lange Hilleweg Rotterdam

Lange Hilleweg, Rotterdam - Woensdagmiddag 28 februari rond 15.07 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Op de oversteekplaats...

Dode (61) in woning aangetroffen, politie houdt verdachte aan Kromme Hagen Rotterdam

Rotterdam - Zaterdagmiddag is in een woning aan de Kromme Hagen in Rotterdam-Zuid een overleden persoon gevonden. De...

OM vervolgt agente die vijf keer op vluchtende auto schoot Strevelsweg Rotterdam

Het Openbaar Ministerie (OM) in Rotterdam stelt vervolging in tegen een 38-jarige politieagente van de Eenheid Rotterdam. De...