Agent door inbreker tegen hoofd geschopt

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Agenten betrapten donderdagochtend rond 04.20 uur drie inbrekers op heterdaad op het Kreekplein in Rotterdam. Twee van hen zijn aangehouden. Een agent werd door één van de verdachten meerdere keren hard tegen het hoofd geschopt. Donderdagochtend rond 04.20 uur kreeg de politie via een alarmcentrale melding van een inbraak bij een café aan het Rotterdamse Kreekplein. De agenten zagen aan de voorzijde geen verbrekingen en renden vervolgens naar de achterkant van het pand. 

- Advertisement -

De achterdeur van het café stond op een kier en er zat een gat in het raam. Binnen werd met zaklantaarns geschenen. Buiten stond een geheel in het zwart geklede man met een capuchon en in het bezit van een grote zwarte tas. Eén van de agenten werkte de man in het zwart tegen de grond en boeide hem.

De andere agent werd bij de ingang van het café aangevallen door twee inbrekers. De agent wist één van de verdachten in een nekklem te krijgen, maar werd door de tweede inbreker meerdere keren met grote kracht tegen het hoofd geschopt. De twee mannen wisten vervolgens te vluchten, maar werden door andere agenten in de omgeving aangehouden. Het gaat om twee Rotterdammers van 23 en 25 jaar.

De derde verdachte wist met boeien en al te vluchten toen de agent die hem bewaakte zijn vechtende collega wilde bijstaan. Hij is nog niet gepakt.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...

Man neergestoken na verlaten bus aan Slinge in Rotterdam

Rotterdam - Maandagochtend 22 april is een man gewond geraakt bij een steekpartij op de Slinge in Rotterdam....

Auto beschoten vanuit andere auto Slinge Rotterdam

Rotterdam - Een auto is zaterdagavond vanuit een andere auto beschoten. Dat gebeurde rond 23.20 uur op de...

Scooterrijder aangehouden na achtervolging Gruttostraat Rotterdam

Rotterdam - De politie wilde vanavond een groepje jongeren op scooters controleren. Toen de motoragent hun een stopteken...