Duizenden woningen zonder stroom in Terbregge-Ommoord

donderdag 27 december 2012 23:30


Rotterdam – De wijken Ommoord en Terbregge zijn donderdagavond geteisterd door stroomstoringen. Bij ongeveer 3100 huishoudens ging het licht uit vanavond. Omstreeks 18:12 ontstond de storing in Ommoord in de Kruiden, Grassen en Bloemenbuurt. Omstreeks 21:20 ging de stroom uit in een gedeelte van Terbregge en de Klaverbuurt in Ommoord.

Stedin had snel monteurs ter plaatse en wist de eerste storing omstreeks 8 uur in de avond op te lossen. Omstreeks half 11 donderdagavond was ook de tweede storing opgelost. Monteurs vonden de storing in een defecte schakelaar in een Stedinstation. Het is niet bekend of beide storingen hiermee te maken had.

Tijdens de storing surveilleerden agenten meer in de wijken zonder stroom. Tot dusver bekend zijn er geen zorginstellingen zonder stroom te komen zitten. Ook het metroverkeer van de RET ondervond geen problemen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Duizenden woningen zonder stroom in Terbregge-Ommoord
Schrijver:

 

 


Rotterdam – De wijken Ommoord en Terbregge zijn donderdagavond geteisterd door stroomstoringen. Bij ongeveer 3100 huishoudens ging het licht uit vanavond. Omstreeks 18:12 ontstond de storing in Ommoord in de Kruiden, Grassen en Bloemenbuurt. Omstreeks 21:20 ging de stroom uit in een gedeelte van Terbregge en de Klaverbuurt in Ommoord.

Stedin had snel monteurs ter plaatse en wist de eerste storing omstreeks 8 uur in de avond op te lossen. Omstreeks half 11 donderdagavond was ook de tweede storing opgelost. Monteurs vonden de storing in een defecte schakelaar in een Stedinstation. Het is niet bekend of beide storingen hiermee te maken had.

Tijdens de storing surveilleerden agenten meer in de wijken zonder stroom. Tot dusver bekend zijn er geen zorginstellingen zonder stroom te komen zitten. Ook het metroverkeer van de RET ondervond geen problemen.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!