zaterdag, januari 29, 2022
10.7 C
Rotterdam
zaterdag 29 januari 2022

Fietser gewond na aanrijding met personenauto Grote Kreek

- advertentie -


Rotterdam –
Een fietser die vermoedelijk het kruispunt Kreekhuizenlaan/Grote Kreek wilde afsnijden is donderdagavond gewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een personenauto die in tegenovergestelde richting naderde. De automobilist en de fietser konden elkaar niet meer ontwijken, waardoor de fietser op de vooruit van de auto terecht kwam.

Het ambulancepersoneel heeft de fietser nagekeken, maar hij had geen ernstige verwondingen. Wel is hij ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. De fiets van de man is naar het politiebureau gebracht; deze kan opgehaald worden wanneer de man uit het ziekenhuis ontslagen is.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,123VolgersVolg
- advertentie -