Gewonde bij eenzijdig ongeval N209 Bergschenhoek

Date:

Deel bericht:


Lansingerland (Bergschenhoek) – 
Bij een éénzijdig ongeval op de Hoekeindseweg N209 is in de nacht van woensdag op donderdag één slachtoffer lichtgewond geraakt. De vrouw raakte door een nog onbekende oorzaak van de weg. Ze sloeg nadat ze een paar bomen had geraakt over de kop en kwam op een lager gelegen talud terecht. De bestuurster en de bijrijder konden zelfstandig uit het voertuig komen.

- Advertisement -

De ambulancedienst heeft ter plaatse de bijrijder een jonge vrouw behandeld. De vrouw de bestuurster is voor controle met lichte verwondingen afgevoerd naar het Sint Franciscus ziekenhuis. De brandweer heeft de twee geraakte bomen omgezaagd vanwege de gevaarszetting dat ze zouden omvallen. Een berger heeft de auto na het onderzoek van de verkeerspolitie geborgen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd