donderdag, juli 7, 2022
17.3 C
Rotterdam
donderdag 7 juli 2022

Gewonde bij eenzijdig ongeval N209 Bergschenhoek

- advertentie -


Lansingerland (Bergschenhoek) – 
Bij een éénzijdig ongeval op de Hoekeindseweg N209 is in de nacht van woensdag op donderdag één slachtoffer lichtgewond geraakt. De vrouw raakte door een nog onbekende oorzaak van de weg. Ze sloeg nadat ze een paar bomen had geraakt over de kop en kwam op een lager gelegen talud terecht. De bestuurster en de bijrijder konden zelfstandig uit het voertuig komen.

De ambulancedienst heeft ter plaatse de bijrijder een jonge vrouw behandeld. De vrouw de bestuurster is voor controle met lichte verwondingen afgevoerd naar het Sint Franciscus ziekenhuis. De brandweer heeft de twee geraakte bomen omgezaagd vanwege de gevaarszetting dat ze zouden omvallen. Een berger heeft de auto na het onderzoek van de verkeerspolitie geborgen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -