zondag, januari 24, 2021

Politie houdt twee verdachten straatroven aan

Capelle aan den IJssel – De politie heeft een 27-jarige inwoner van Capelle aan den IJssel en een 26-jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van een drietal straatroven eerder deze maand. De mannen werden maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris en voor 14 dagen in bewaring gesteld. De twee mannen worden verdacht van een straatroof op maandag 17 december op het Groene Zoompad in Nieuwerkerk aan den IJssel, en twee straatroven op woensdag 19 december, wederom op het Groene Zoompad in Nieuwerkerk, maar ook een kwartier later op de Bermweg in Capelle.

Bij alle straatroven reden de daders op een zwarte retro scooter/snorfiets met grote spiegels, hadden ze bivakmutsen op en werd gedreigd met een mes en een knuppel. De slachtoffers werden beroofd van mobiele telefoons. Een intensief onderzoek van de politie heeft geleid tot de aanhouding van de verdachten. Na de aanhouding werden voor het onderzoek van belang zijn goederen aangetroffen en in beslag genomen. Er wordt onderzocht of de mannen bij meer straatroven betrokken zijn geweest.

Related Articles

Vrouw (59) overleden in woning Vrankenstraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie een groot onderzoek gestart na de vondst van een overleden 59-jarige...

Veel rook bij brand in kelderboxen Fioringras Spijkenisse

0
Spijkenisse - Bij een brand in een kelderbox aan de Fioringras in Spijkenisse is zondagmiddag...

Felle brand in woning Krekelstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg