Politie houdt twee verdachten straatroven aan

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – De politie heeft een 27-jarige inwoner van Capelle aan den IJssel en een 26-jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van een drietal straatroven eerder deze maand. De mannen werden maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris en voor 14 dagen in bewaring gesteld. De twee mannen worden verdacht van een straatroof op maandag 17 december op het Groene Zoompad in Nieuwerkerk aan den IJssel, en twee straatroven op woensdag 19 december, wederom op het Groene Zoompad in Nieuwerkerk, maar ook een kwartier later op de Bermweg in Capelle.

- Advertisement -

Bij alle straatroven reden de daders op een zwarte retro scooter/snorfiets met grote spiegels, hadden ze bivakmutsen op en werd gedreigd met een mes en een knuppel. De slachtoffers werden beroofd van mobiele telefoons. Een intensief onderzoek van de politie heeft geleid tot de aanhouding van de verdachten. Na de aanhouding werden voor het onderzoek van belang zijn goederen aangetroffen en in beslag genomen. Er wordt onderzocht of de mannen bij meer straatroven betrokken zijn geweest.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man steelt bus van pakketbezorger en eindigt na achtervolging in sloot in Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Woensdagmiddag 28 februari is een 38-jarige Rotterdammer aangehouden na een achtervolging. De man...

Burgemeesters Capelle en Rotterdam wijzen delen gemeente aan als veiligheidsrisicogebied

Rotterdam, Capelle aan den IJssel - Burgemeesters Ahmed Aboutaleb en Cor Lamers hebben delen in hun gemeenten aangewezen...

Ruim € 2.000,00 voor de Week van Gebed voor ‘warme huiskamer’ opgehaald Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Een mooie opbrengst voor de Week van Gebed voor “warme huiskamer” van het...

Opnieuw explosie bij woning Ravelstraat Capelle aan den IJssel, gewonde aangehouden na vluchtpoging

Capelle aan den IJssel - Op de Ravelstraat in Capelle aan den IJssel heeft voor de derde keer...