woensdag, juli 6, 2022
21.2 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Illegaal vuurwerk (400kg) in loods Rotterdam

- advertentie -


Rotterdam –
Agenten hebben vrijdagavond omstreeks zeven uur ongeveer 400 kilo illegaal zwaar vuurwerk aangetroffen. Het vuurwerk lag in een bedrijfspand aan de Hong Kongstraat in Rotterdam op bedrijventerrein west. De politie kwam de lading illegaal vuurwerk op het spoor na een anonieme melding via ‘M’. In het pand werd een 41-jarige verdachte aangehouden.

Het vuurwerk bestond uit onder andere, flowerbeds, chinese rollen, cobra’s en signaalraketten. Het vuurwerk lag opgeslagen op twee pallets in de loods. De brandweer heeft het vuurwerk nat gemaakt met schuim om ontploffing te kunnen voorkomen. Vervolgens is het vuurwerk afgevoerd om vernietigd te worden.

Foto’s : Tolhuisen Fotografie

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -