Illegaal vuurwerk (400kg) in loods Rotterdam

vrijdag 28 december 2012 22:13


Rotterdam –
Agenten hebben vrijdagavond omstreeks zeven uur ongeveer 400 kilo illegaal zwaar vuurwerk aangetroffen. Het vuurwerk lag in een bedrijfspand aan de Hong Kongstraat in Rotterdam op bedrijventerrein west. De politie kwam de lading illegaal vuurwerk op het spoor na een anonieme melding via ‘M’. In het pand werd een 41-jarige verdachte aangehouden.

Het vuurwerk bestond uit onder andere, flowerbeds, chinese rollen, cobra’s en signaalraketten. Het vuurwerk lag opgeslagen op twee pallets in de loods. De brandweer heeft het vuurwerk nat gemaakt met schuim om ontploffing te kunnen voorkomen. Vervolgens is het vuurwerk afgevoerd om vernietigd te worden.

Foto’s : Tolhuisen Fotografie

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Illegaal vuurwerk (400kg) in loods Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Agenten hebben vrijdagavond omstreeks zeven uur ongeveer 400 kilo illegaal zwaar vuurwerk aangetroffen. Het vuurwerk lag in een bedrijfspand aan de Hong Kongstraat in Rotterdam op bedrijventerrein west. De politie kwam de lading illegaal vuurwerk op het spoor na een anonieme melding via ‘M’. In het pand werd een 41-jarige verdachte aangehouden.

Het vuurwerk bestond uit onder andere, flowerbeds, chinese rollen, cobra’s en signaalraketten. Het vuurwerk lag opgeslagen op twee pallets in de loods. De brandweer heeft het vuurwerk nat gemaakt met schuim om ontploffing te kunnen voorkomen. Vervolgens is het vuurwerk afgevoerd om vernietigd te worden.

Foto’s : Tolhuisen Fotografie

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!