Middelbrand in benedenwoning Vuurdoornpark Zoetermeer

vrijdag 28 december 2012 20:28


Zoetermeer –
Rond 21:00 vanavond kwam er bij de meldkamer een melding van een binnenbrand aan het Vuurdoornpark in Zoetermeer binnen. De brandweer schaalde binnen zes minuten op naar middelbrand. Er is één persoon nagekeken door ambulancepersoneel, deze hoefde niet vervoerd te worden.

Bij de melding binnenbrand werd ook direct een ambulance met spoed naar het adres gestuurd. Er bleek niemand gewond, wel is er een persoon nagekeken door het ambulance personeel, deze is niet vervoerd. De brand is ontstaan in de slaapkamer van de woning. Bij de brand kwam veel rook vrij. De brand was snel onder controle. De naaste buren en de twee bovenburen moesten tijdelijk hun woning verlaten.

Het is nog niet duidelijk hoe de brand heeft kunnen ontstaan; hier zal door het Team Brandonderzoek (TBO) onderzoek naar gedaan worden.

Klik hier voor een persbericht van brandweer Haaglanden

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Middelbrand in benedenwoning Vuurdoornpark Zoetermeer
Schrijver:

 

 


Zoetermeer –
Rond 21:00 vanavond kwam er bij de meldkamer een melding van een binnenbrand aan het Vuurdoornpark in Zoetermeer binnen. De brandweer schaalde binnen zes minuten op naar middelbrand. Er is één persoon nagekeken door ambulancepersoneel, deze hoefde niet vervoerd te worden.

Bij de melding binnenbrand werd ook direct een ambulance met spoed naar het adres gestuurd. Er bleek niemand gewond, wel is er een persoon nagekeken door het ambulance personeel, deze is niet vervoerd. De brand is ontstaan in de slaapkamer van de woning. Bij de brand kwam veel rook vrij. De brand was snel onder controle. De naaste buren en de twee bovenburen moesten tijdelijk hun woning verlaten.

Het is nog niet duidelijk hoe de brand heeft kunnen ontstaan; hier zal door het Team Brandonderzoek (TBO) onderzoek naar gedaan worden.

Klik hier voor een persbericht van brandweer Haaglanden

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!