Middelbrand in benedenwoning Vuurdoornpark Zoetermeer

Date:

Deel bericht:


Zoetermeer –
Rond 21:00 vanavond kwam er bij de meldkamer een melding van een binnenbrand aan het Vuurdoornpark in Zoetermeer binnen. De brandweer schaalde binnen zes minuten op naar middelbrand. Er is één persoon nagekeken door ambulancepersoneel, deze hoefde niet vervoerd te worden.

- Advertisement -

Bij de melding binnenbrand werd ook direct een ambulance met spoed naar het adres gestuurd. Er bleek niemand gewond, wel is er een persoon nagekeken door het ambulance personeel, deze is niet vervoerd. De brand is ontstaan in de slaapkamer van de woning. Bij de brand kwam veel rook vrij. De brand was snel onder controle. De naaste buren en de twee bovenburen moesten tijdelijk hun woning verlaten.

Het is nog niet duidelijk hoe de brand heeft kunnen ontstaan; hier zal door het Team Brandonderzoek (TBO) onderzoek naar gedaan worden.

Klik hier voor een persbericht van brandweer Haaglanden

Foto’s : Wilbert Tintel

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd