Vrouw (18) misbruikt onder viaduct in Gorinchem

vrijdag 28 december 2012 09:01
politie-logo-1-jeff.jpg


Gorinchem – 
De politie is op zoek naar getuigen van een verkrachting van een 18-jarige vrouw uit Vuren. Zij fietste rond half 7 in de ochtend eerste kerstdag over de Zuiderlingedijk in Gorinchem toen zij belaagd werd door een man. De vrouw werd bij de rivier de Linge gedwongen om te tot stoppen waar hij haar onder het viaduct heeft misbruikt. De gewaarschuwde politie kon een 21-jarige man uit Lingewaal aanhouden door het opgegeven signalement.

De verdachte komt overeen met het signalement en heeft vrijdag zijn voorgeleiding van de rechter-commissaris gekregen. De politie is op zoek naar getuigen die zich in de buurt bevonden. Volgens het slachtoffer stonden er ten tijde van het misbruik een aantal auto’s onder het viaduct. Ook reden er enkele auto’s voorbij. De politie vraagt mensen die ten tijde van het incident iets gezien of gehoord hebben te bellen met 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via M 0800-7000.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw (18) misbruikt onder viaduct in Gorinchem
Schrijver:

 

politie-logo-1-jeff.jpg 


Gorinchem – 
De politie is op zoek naar getuigen van een verkrachting van een 18-jarige vrouw uit Vuren. Zij fietste rond half 7 in de ochtend eerste kerstdag over de Zuiderlingedijk in Gorinchem toen zij belaagd werd door een man. De vrouw werd bij de rivier de Linge gedwongen om te tot stoppen waar hij haar onder het viaduct heeft misbruikt. De gewaarschuwde politie kon een 21-jarige man uit Lingewaal aanhouden door het opgegeven signalement.

De verdachte komt overeen met het signalement en heeft vrijdag zijn voorgeleiding van de rechter-commissaris gekregen. De politie is op zoek naar getuigen die zich in de buurt bevonden. Volgens het slachtoffer stonden er ten tijde van het misbruik een aantal auto’s onder het viaduct. Ook reden er enkele auto’s voorbij. De politie vraagt mensen die ten tijde van het incident iets gezien of gehoord hebben te bellen met 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via M 0800-7000.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!