woensdag, september 22, 2021
21 C
Rotterdam
woensdag 22 september 2021

Gewonde bij schietpartij Sporthal Schenkel Capelle


Capelle aan den IJssel – (UPDATE) 
De politie ontving zaterdagmorgen omstreeks vier uur de melding dat er een schietpartij zou hebben plaatsgevonden bij Sporthal Schenkel aan de Capelseweg in Capelle aan den IJssel. In de sporthal was een antiliaans feest gaande in een zaaltje toen bezoekers van het feest knallen hoorde op het parkeerterrein. Buiten bleek er op de parkeerplaatsen te zijn geschoten. Daarbij viel er één zwaargewond slachtoffer. De politie trof het slachtoffer echter niet aan bij het incident.

Bij het incident is er vermoedelijk ook gevochten onder tientallen bezoekers. Tijdens deze vechtpartij zijn er een aantal schoten gelost. Nadat de politie ter plaatse kwam trof de politie nog maar een aantal bezoekers aan. Zij worden gehoord om een getuigenverklaring af te leggen. Één man die nog op het terrein aanwezig was bleek bloed op zijn kleding te hebben. Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Korte tijd later werd een man bij een Rotterdams ziekenhuis binnengebracht. Hij bleek meerdere keren geraakt te zijn door kogels. Vermoedelijk is deze man het slachtoffer geworden van de bovengenoemde schietpartij. Artsen hebben de man direct geopereerd aan zijn verwondingen. Zij toestand is op dit moment nog niet bekend.

Na de melding heeft de politie direct in de omgeving gezocht naar eventuele betrokken. Daarbij werd onder andere de politiehelikopter ingezet. Op het parkeerterrein vonden medewerkers van de Forensische Opsporing bloedsporen en meerdere hulzen. Het onderzoek heeft tot ongeveer negen uur vanmorgen geduurd. Ook een speurhond van de politie werd ingezet. De politie roept getuigen op die nog niet zijn genoteerd zich te melden bij de politie.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

Related Articles

Jongen uit Breda als drenkeling teruggevonden in water bij Hoek van Holland

0
Een 16-jarige jongen uit Breda is dinsdagavond door hulpverleners uit het water van het Scheur...

Verwarde man doet valse melding van bedreiging met vuurwapen Coppelstockstraat Brielle

0
Brielle - Een man heeft woensdagmorgen voor een flinke consternatie gezorgd in de Brielse binnenstad....

GRIP-1 in Gouda vanwege lekkage in ouderencomplex Ronsseweg

0
Gouda - Woensdag 22 september hebben hulpdiensten GRIP-1 afgekondigd na een waterlekkage in een ouderencomplex...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Verdachte van overval op Fred van Leer blijft ontkennen

Verdachte van overval op Fred van Leer blijft ontkennen [...]

Rechtbank behandelt gewapende overval op Fred van Leer

Rechtbank behandelt gewapende overval op Fred van Leer [...]

'Ook 's avonds CO2-uitstoot door files 's Gravendijkwal'

'Ook 's avonds CO2-uitstoot door files 's Gravendijkwal' [...]

Bruidsparen treffen kaalslag aan in stadhuistuin

Bruidsparen treffen kaalslag aan in stadhuistuin [...]

Eindelijk weer een cruiseschip met passagiers in Rotterdam

Eindelijk weer een cruiseschip met passagiers in Rotterdam [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,065VolgersVolg