zaterdag, januari 16, 2021

Gewonde bij schietpartij Sporthal Schenkel Capelle


Capelle aan den IJssel – (UPDATE) 
De politie ontving zaterdagmorgen omstreeks vier uur de melding dat er een schietpartij zou hebben plaatsgevonden bij Sporthal Schenkel aan de Capelseweg in Capelle aan den IJssel. In de sporthal was een antiliaans feest gaande in een zaaltje toen bezoekers van het feest knallen hoorde op het parkeerterrein. Buiten bleek er op de parkeerplaatsen te zijn geschoten. Daarbij viel er één zwaargewond slachtoffer. De politie trof het slachtoffer echter niet aan bij het incident.

Bij het incident is er vermoedelijk ook gevochten onder tientallen bezoekers. Tijdens deze vechtpartij zijn er een aantal schoten gelost. Nadat de politie ter plaatse kwam trof de politie nog maar een aantal bezoekers aan. Zij worden gehoord om een getuigenverklaring af te leggen. Één man die nog op het terrein aanwezig was bleek bloed op zijn kleding te hebben. Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Korte tijd later werd een man bij een Rotterdams ziekenhuis binnengebracht. Hij bleek meerdere keren geraakt te zijn door kogels. Vermoedelijk is deze man het slachtoffer geworden van de bovengenoemde schietpartij. Artsen hebben de man direct geopereerd aan zijn verwondingen. Zij toestand is op dit moment nog niet bekend.

Na de melding heeft de politie direct in de omgeving gezocht naar eventuele betrokken. Daarbij werd onder andere de politiehelikopter ingezet. Op het parkeerterrein vonden medewerkers van de Forensische Opsporing bloedsporen en meerdere hulzen. Het onderzoek heeft tot ongeveer negen uur vanmorgen geduurd. Ook een speurhond van de politie werd ingezet. De politie roept getuigen op die nog niet zijn genoteerd zich te melden bij de politie.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

Related Articles

Gevangene ontsnapt aan bewakers, politie start klopjacht Oostmaaslaan Rotterdam

0
Rotterdam - Op de Oostmaaslaan in Rotterdam is vrijdagmiddag een gevangene ontsnapt tijdens begeleidverlof. Hoe...

Aantal geregistreerde misdrijven gestegen in Capelle aan den IJssel

0
In de gemeente Capelle aan den IJssel zijn in 2020 127 misdrijven meer geregistreerd dan...

Overval op beautysalon, politie zoekt getuigen Vierambachtsstraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van en overval op de Vierambachtsstraat...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,197FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg