Gewonde bij schietpartij Sporthal Schenkel Capelle

Date:

Deel bericht:


Capelle aan den IJssel – (UPDATE) 
De politie ontving zaterdagmorgen omstreeks vier uur de melding dat er een schietpartij zou hebben plaatsgevonden bij Sporthal Schenkel aan de Capelseweg in Capelle aan den IJssel. In de sporthal was een antiliaans feest gaande in een zaaltje toen bezoekers van het feest knallen hoorde op het parkeerterrein. Buiten bleek er op de parkeerplaatsen te zijn geschoten. Daarbij viel er één zwaargewond slachtoffer. De politie trof het slachtoffer echter niet aan bij het incident.

- Advertisement -

Bij het incident is er vermoedelijk ook gevochten onder tientallen bezoekers. Tijdens deze vechtpartij zijn er een aantal schoten gelost. Nadat de politie ter plaatse kwam trof de politie nog maar een aantal bezoekers aan. Zij worden gehoord om een getuigenverklaring af te leggen. Één man die nog op het terrein aanwezig was bleek bloed op zijn kleding te hebben. Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Korte tijd later werd een man bij een Rotterdams ziekenhuis binnengebracht. Hij bleek meerdere keren geraakt te zijn door kogels. Vermoedelijk is deze man het slachtoffer geworden van de bovengenoemde schietpartij. Artsen hebben de man direct geopereerd aan zijn verwondingen. Zij toestand is op dit moment nog niet bekend.

Na de melding heeft de politie direct in de omgeving gezocht naar eventuele betrokken. Daarbij werd onder andere de politiehelikopter ingezet. Op het parkeerterrein vonden medewerkers van de Forensische Opsporing bloedsporen en meerdere hulzen. Het onderzoek heeft tot ongeveer negen uur vanmorgen geduurd. Ook een speurhond van de politie werd ingezet. De politie roept getuigen op die nog niet zijn genoteerd zich te melden bij de politie.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Automobilist (23) overleden bij ongeval op Abram van Rijckevorselweg in Capelle aan den IJssel (video)

Capelle a/d IJssel - In de nacht van zaterdag op zondag 3 maart is een 23-jarige Rotterdammer komen...

Man steelt bus van pakketbezorger en eindigt na achtervolging in sloot in Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Woensdagmiddag 28 februari is een 38-jarige Rotterdammer aangehouden na een achtervolging. De man...

Burgemeesters Capelle en Rotterdam wijzen delen gemeente aan als veiligheidsrisicogebied

Rotterdam, Capelle aan den IJssel - Burgemeesters Ahmed Aboutaleb en Cor Lamers hebben delen in hun gemeenten aangewezen...

Ruim € 2.000,00 voor de Week van Gebed voor ‘warme huiskamer’ opgehaald Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Een mooie opbrengst voor de Week van Gebed voor “warme huiskamer” van het...