zaterdag, april 17, 2021
12.1 C
Rotterdam
zaterdag 17 april 2021

Gewonde bij schietpartij Sporthal Schenkel Capelle


Capelle aan den IJssel – (UPDATE) 
De politie ontving zaterdagmorgen omstreeks vier uur de melding dat er een schietpartij zou hebben plaatsgevonden bij Sporthal Schenkel aan de Capelseweg in Capelle aan den IJssel. In de sporthal was een antiliaans feest gaande in een zaaltje toen bezoekers van het feest knallen hoorde op het parkeerterrein. Buiten bleek er op de parkeerplaatsen te zijn geschoten. Daarbij viel er één zwaargewond slachtoffer. De politie trof het slachtoffer echter niet aan bij het incident.

Bij het incident is er vermoedelijk ook gevochten onder tientallen bezoekers. Tijdens deze vechtpartij zijn er een aantal schoten gelost. Nadat de politie ter plaatse kwam trof de politie nog maar een aantal bezoekers aan. Zij worden gehoord om een getuigenverklaring af te leggen. Één man die nog op het terrein aanwezig was bleek bloed op zijn kleding te hebben. Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Korte tijd later werd een man bij een Rotterdams ziekenhuis binnengebracht. Hij bleek meerdere keren geraakt te zijn door kogels. Vermoedelijk is deze man het slachtoffer geworden van de bovengenoemde schietpartij. Artsen hebben de man direct geopereerd aan zijn verwondingen. Zij toestand is op dit moment nog niet bekend.

Na de melding heeft de politie direct in de omgeving gezocht naar eventuele betrokken. Daarbij werd onder andere de politiehelikopter ingezet. Op het parkeerterrein vonden medewerkers van de Forensische Opsporing bloedsporen en meerdere hulzen. Het onderzoek heeft tot ongeveer negen uur vanmorgen geduurd. Ook een speurhond van de politie werd ingezet. De politie roept getuigen op die nog niet zijn genoteerd zich te melden bij de politie.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

Related Articles

143 bekeuringen bij grootschalige politieactie Rotterdam Ommoord op slot

0
Rotterdam - Bij een grootschalige verkeerscontrole in Rotterdam Ommoord zijn vrijdag 143 bekeuringen uitgeschreven. Het...

Brand in portiek roept vragen op Waalhaven Noordzijde Rotterdam

0
Rotterdam - Een brand in het portiek van een woning aan de Waalhaven Noordzijde in...

Man gewond na vermoedelijk ontplofte spuitbus Van Zyll de Jongstraat Pernis

0
Pernis - Een man is zaterdagavond geraakt nadat er vermoedelijk iets mis was gegaan met...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

'GGD'en waren niet voorbereid op een pandemie'

'GGD'en waren niet voorbereid op een pandemie' [...]

Avondklok een zege voor crimecijfers in Rotterdam

Avondklok een zege voor crimecijfers in Rotterdam [...]

Bewoners Veranda melden zich voor verbod op lachgas

Bewoners Veranda melden zich voor verbod op lachgas [...]

Vijf Rotterdamse huurdersorganisaties schrijven brandbrief

Vijf Rotterdamse huurdersorganisaties schrijven brandbrief [...]

Zelfbewoningsplicht in bestaande bouw? Ja. Maar waar?

Zelfbewoningsplicht in bestaande bouw? Ja. Maar waar? [...]

Stay Connected

9,380FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg