Gewonde bij schietpartij Sporthal Schenkel Capelle

Date:

Deel bericht:


Capelle aan den IJssel – (UPDATE) 
De politie ontving zaterdagmorgen omstreeks vier uur de melding dat er een schietpartij zou hebben plaatsgevonden bij Sporthal Schenkel aan de Capelseweg in Capelle aan den IJssel. In de sporthal was een antiliaans feest gaande in een zaaltje toen bezoekers van het feest knallen hoorde op het parkeerterrein. Buiten bleek er op de parkeerplaatsen te zijn geschoten. Daarbij viel er één zwaargewond slachtoffer. De politie trof het slachtoffer echter niet aan bij het incident.

- Advertisement -

Bij het incident is er vermoedelijk ook gevochten onder tientallen bezoekers. Tijdens deze vechtpartij zijn er een aantal schoten gelost. Nadat de politie ter plaatse kwam trof de politie nog maar een aantal bezoekers aan. Zij worden gehoord om een getuigenverklaring af te leggen. Één man die nog op het terrein aanwezig was bleek bloed op zijn kleding te hebben. Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Korte tijd later werd een man bij een Rotterdams ziekenhuis binnengebracht. Hij bleek meerdere keren geraakt te zijn door kogels. Vermoedelijk is deze man het slachtoffer geworden van de bovengenoemde schietpartij. Artsen hebben de man direct geopereerd aan zijn verwondingen. Zij toestand is op dit moment nog niet bekend.

Na de melding heeft de politie direct in de omgeving gezocht naar eventuele betrokken. Daarbij werd onder andere de politiehelikopter ingezet. Op het parkeerterrein vonden medewerkers van de Forensische Opsporing bloedsporen en meerdere hulzen. Het onderzoek heeft tot ongeveer negen uur vanmorgen geduurd. Ook een speurhond van de politie werd ingezet. De politie roept getuigen op die nog niet zijn genoteerd zich te melden bij de politie.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Politie houdt 18e verdachte aan voor reeks explosies in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Den Haag

Rotterdam - Woensdagochtend werd een 19-jarige man uit Wassenaar van zijn bed gelicht omdat hij wordt verdacht van...

Persoon gereanimeerd na te water raken aan Zwaarddans Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Zondagmiddag 14 april is een persoon aangetroffen in een sloot aan de Zwaarddans....

Onverzekerde bestuurster rijdt achterop andere auto Hobo Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Op de Hobo in Capelle aan den IJssel heeft vrijdagmorgen rond 08.20 uur...

Persoon overleden na auto te water Groenedijk Capelle aan den Ijssel

Capelle aan den IJssel - Woensdagochtend 10 april is rond 9.45 uur een auto aangetroffen in de Hollandsche...