Plofkraak op geldautomaat Dorpsdijk in Rhoon

Date:

Share post:

- Advertisement -


Rhoon –
De politie onderzoekt een plofkraak van een geldautomaat aan de Dorpsdijk in Rhoon. De kraak vond zaterdagochtend omstreek half vijf plaats. Gezien de enorme schade moet de explosie ontzettend groot geweest zijn. Het heeft er alle schijn van dat het om een professionele poging tot roof ging. De rovers hadden echter geen buit kunnen veroveren. De brandweer rukte in eerste instantie uit voor brand bij de bank. Maar trof daar alleen een opgeblazen geldautomaat aan.

De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld. Daarbij werden er onder andere camerabeelden en sporen door Forensisch Onderzoek veilig gesteld. Afgezien het feit dat er in deze tijd van het jaar wel meer harde klappen gehoord worden is het aannemelijk dat deze explosie in de weide omgeving gehoord moet zijn. De politie roept getuigen op om contact op te nemen met de politie Rotterdam-Rijnmond district Zuid via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000

Foto is van Twitter Brandweer Albrandswaard

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd