Overval op Texaco Capelle Schollevaar

zondag 30 december 2012 09:10


Capelle aan den IJssel –
Een onbekende man heeft zondagochtend vroeg rond negen uur een medewerker van een Texaco tankstation aan de Burgemeester Schalijlaan in Schollevaar overvallen. De man kwam binnen en eiste onder bedreiging van een vuurwapen geld van de pompmedewerker. Tijdens het incident was er verder niemand aanwezig in het station. Na de overval sloeg de overvaller op de vlucht.

De politie heeft in de omgeving gezocht naar een getinte man met een glimmende bubblecoat, donkere trainingsbroek met strepen, zwarte sportschoenen en een zonnebril. Helaas heeft de politie de verdachte niet meer weten te traceren. De politie vraagt getuigen, of mensen die de man hebben gezien contact op te nemen met de politie. Hoeveel hij buit heeft gemaakt is niet bekend.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Overval op Texaco Capelle Schollevaar
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel –
Een onbekende man heeft zondagochtend vroeg rond negen uur een medewerker van een Texaco tankstation aan de Burgemeester Schalijlaan in Schollevaar overvallen. De man kwam binnen en eiste onder bedreiging van een vuurwapen geld van de pompmedewerker. Tijdens het incident was er verder niemand aanwezig in het station. Na de overval sloeg de overvaller op de vlucht.

De politie heeft in de omgeving gezocht naar een getinte man met een glimmende bubblecoat, donkere trainingsbroek met strepen, zwarte sportschoenen en een zonnebril. Helaas heeft de politie de verdachte niet meer weten te traceren. De politie vraagt getuigen, of mensen die de man hebben gezien contact op te nemen met de politie. Hoeveel hij buit heeft gemaakt is niet bekend.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!