Afval tegen gebouw aangestoken Pirandellostraat Rotterdam

maandag 31 december 2012 19:15

Rotterdam – Afval en straatvuil is maandagavond in brand gestoken tegen een muur van een gebouw. Daardoor kwam de brandweer met spoed ter plaatse evenenals de politie. Deze gingen op zoek naar de mogelijke daders, welke overigens niet zijn aangetroffen, en de brandweer bluste de brand af. Voor de zekerheid heeft de brandweer de muur van het gebouw natgespoten.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Afval tegen gebouw aangestoken Pirandellostraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Afval en straatvuil is maandagavond in brand gestoken tegen een muur van een gebouw. Daardoor kwam de brandweer met spoed ter plaatse evenenals de politie. Deze gingen op zoek naar de mogelijke daders, welke overigens niet zijn aangetroffen, en de brandweer bluste de brand af. Voor de zekerheid heeft de brandweer de muur van het gebouw natgespoten.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!