Auto in brand gestoken Maeterlinckweg Rotterdam

maandag 31 december 2012 22:53


Rotterdam –
Een auto is na enkele minuten over twaalf op oudjaarsnacht aan de Maeterlinckweg compleet uitgebrand. De brand werd opgemerkt door buurtbewoners die de brandweer alarmeerden. De brandende auto stond verlaten op de Maeterlinckweg geparkeerd naast een bos. De brandweer heeft de vlammen met een hoge-drukstraal bestreden. De motorkap van de auto was lastig open te krijgen omdat deze compleet vast gesmolten zat.

Deze is met speciaal apparatuur opgemaakt zodat ook hier geblust kon worden. Hulpdiensten gaan uit van brandstichting en hebben de eigenaar van de auto ingelicht.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto in brand gestoken Maeterlinckweg Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Een auto is na enkele minuten over twaalf op oudjaarsnacht aan de Maeterlinckweg compleet uitgebrand. De brand werd opgemerkt door buurtbewoners die de brandweer alarmeerden. De brandende auto stond verlaten op de Maeterlinckweg geparkeerd naast een bos. De brandweer heeft de vlammen met een hoge-drukstraal bestreden. De motorkap van de auto was lastig open te krijgen omdat deze compleet vast gesmolten zat.

Deze is met speciaal apparatuur opgemaakt zodat ook hier geblust kon worden. Hulpdiensten gaan uit van brandstichting en hebben de eigenaar van de auto ingelicht.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!