Brand in afvalcontainer Barkasstraat Rotterdam-West

maandag 31 december 2012 22:31


Rotterdam – 
De mannen van brandweerkazerne Laanslootseweg rukte oudejaarsavond uit voor de zoveelste containerbrand aan de Barkasstraat. Ter plaatse bleek een ondergrondse vuilcontainer in de brand te staan. Doormiddel van een speciaal soort schuim en water werd de container snel en vakkundig geblust.

Hierop konden zij snel weer inzetbaar voor de volgende melding.

Foto : Jeffrey Jacobs

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in afvalcontainer Barkasstraat Rotterdam-West
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
De mannen van brandweerkazerne Laanslootseweg rukte oudejaarsavond uit voor de zoveelste containerbrand aan de Barkasstraat. Ter plaatse bleek een ondergrondse vuilcontainer in de brand te staan. Doormiddel van een speciaal soort schuim en water werd de container snel en vakkundig geblust.

Hierop konden zij snel weer inzetbaar voor de volgende melding.

Foto : Jeffrey Jacobs

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!