Brand in containerruimte Lissabonweg Vlaardingen

maandag 31 december 2012 09:49


Vlaardingen – 
De brandweer rukte maandagmorgenvroeg uit naar de Lissabonweg in Vlaardingen voor een brand in een containerruimte. Ter plaatse was er sprake van hevige rookontwikkeling. Door de rook was de sprinklerinstallatie van de ruimte al in werking gegaan. De brandweer heeft de containers naar buiten gereden en verder afgeblust.

De brandweer moest het het portiek ventileren omdat deze vol met rook stond. Na een korte tijd was de rook weggetrokken. Er hoefde voor zover bekend niemand zijn woning te verlaten. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto’s : Tolhuisen Fotografie

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in containerruimte Lissabonweg Vlaardingen
Schrijver:

 

 


Vlaardingen – 
De brandweer rukte maandagmorgenvroeg uit naar de Lissabonweg in Vlaardingen voor een brand in een containerruimte. Ter plaatse was er sprake van hevige rookontwikkeling. Door de rook was de sprinklerinstallatie van de ruimte al in werking gegaan. De brandweer heeft de containers naar buiten gereden en verder afgeblust.

De brandweer moest het het portiek ventileren omdat deze vol met rook stond. Na een korte tijd was de rook weggetrokken. Er hoefde voor zover bekend niemand zijn woning te verlaten. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto’s : Tolhuisen Fotografie

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!