vrijdag, juli 1, 2022
19.1 C
Rotterdam
vrijdag 1 juli 2022

Brand in containerruimte Lissabonweg Vlaardingen

- advertentie -


Vlaardingen – 
De brandweer rukte maandagmorgenvroeg uit naar de Lissabonweg in Vlaardingen voor een brand in een containerruimte. Ter plaatse was er sprake van hevige rookontwikkeling. Door de rook was de sprinklerinstallatie van de ruimte al in werking gegaan. De brandweer heeft de containers naar buiten gereden en verder afgeblust.

De brandweer moest het het portiek ventileren omdat deze vol met rook stond. Na een korte tijd was de rook weggetrokken. Er hoefde voor zover bekend niemand zijn woning te verlaten. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto’s : Tolhuisen Fotografie


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,234VolgersVolg
- advertentie -