Papiercontainer in brand tegen gevel Evoluon Schollevaar

maandag 31 december 2012 22:34


Capelle aan den IJssel – 
Vandalen hebben oudejaarsavond een papiercontainer in de brand gestoken aan de Evoluon in Capelse wijk Schollevaar. Echter was er spoed geboden bij dit incident omdat er vlammen tegen de gevel van een elektriciteitshuisje aan sloegen. De brandweer kwam met toeters en bellen ter plaatse om het brandje te blussen.

Na afloop kwam een omwonende nog een stuk brengen van de afvalbak. Dit was volgens haar weggeknald. Mogelijk is de oorzaak van de brand vuurwerk.

Foto : Jeffrey Jacobs

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Papiercontainer in brand tegen gevel Evoluon Schollevaar
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel – 
Vandalen hebben oudejaarsavond een papiercontainer in de brand gestoken aan de Evoluon in Capelse wijk Schollevaar. Echter was er spoed geboden bij dit incident omdat er vlammen tegen de gevel van een elektriciteitshuisje aan sloegen. De brandweer kwam met toeters en bellen ter plaatse om het brandje te blussen.

Na afloop kwam een omwonende nog een stuk brengen van de afvalbak. Dit was volgens haar weggeknald. Mogelijk is de oorzaak van de brand vuurwerk.

Foto : Jeffrey Jacobs

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!