Rook in woning Trondheimpad Rotterdam

maandag 31 december 2012 22:29


Rotterdam – 
De brandweer rukte oudejaarsavond uit voor een onderzoekje aan het Trondheimpad in Rotterdam-Oosterflank. Bij aankomst bleek er flink wat rook in de woning te staan. Tevens gingen de rookmelders van het pand af. De brandweer besloot een deur in te trappen, dit lukte echter niet waarop de brandweer een kettingzaag in de deur heeft gezet.

Binnen werden alle ramen open gezet om te luchten. De vermoedelijke oorzaak is hoogstwaarschijnlijk vuurwerk wat naar binnen is gegooid. De woning stond al een tijdje leeg.

Foto : Jeffrey Jacobs

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Rook in woning Trondheimpad Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
De brandweer rukte oudejaarsavond uit voor een onderzoekje aan het Trondheimpad in Rotterdam-Oosterflank. Bij aankomst bleek er flink wat rook in de woning te staan. Tevens gingen de rookmelders van het pand af. De brandweer besloot een deur in te trappen, dit lukte echter niet waarop de brandweer een kettingzaag in de deur heeft gezet.

Binnen werden alle ramen open gezet om te luchten. De vermoedelijke oorzaak is hoogstwaarschijnlijk vuurwerk wat naar binnen is gegooid. De woning stond al een tijdje leeg.

Foto : Jeffrey Jacobs

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!