Container op straat in brand gestoken Ommoord

dinsdag 1 januari 2013 00:36


Rotterdam – 
Voor de zoveelste keer deze nacht rukten de vrijwilligers van brandweer Capelle aan den IJssel uit voor een container in de brand. Hij kwam bij de brandweer binnen dat deze tegen een groot gebouw aan stond. Ter plaatse bleek de container echter tientallen meters verwijderd aan een paal vast te staan.

De overige eenheden werd afgemeld en de brandweer bluste het brandje snel. Ook is dit de oorzaak van vandalen.

Foto : Jeffrey Jacobs

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Container op straat in brand gestoken Ommoord
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Voor de zoveelste keer deze nacht rukten de vrijwilligers van brandweer Capelle aan den IJssel uit voor een container in de brand. Hij kwam bij de brandweer binnen dat deze tegen een groot gebouw aan stond. Ter plaatse bleek de container echter tientallen meters verwijderd aan een paal vast te staan.

De overige eenheden werd afgemeld en de brandweer bluste het brandje snel. Ook is dit de oorzaak van vandalen.

Foto : Jeffrey Jacobs

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!