Brandgerucht op de Fluwelensingel in Gouda

donderdag 3 januari 2013 18:13


Gouda
– De brandweer werd op donderdagmiddag opgeroepen voor een brandgerucht op de Fluwelensingel in diezelfde plaats. Omstanders hadden hier een brandlucht geroken en de brandweer gebeld.

De brandweer, die snel ter plaatse was heeft het pand onderzocht.. Zo werd er met een warmtebeeld camera naar warmtebronnen in het dak gezocht en is er binnen een verkenning gedaan. Na 25 minuten kon de oorzaak worden achterhaald, mogelijk iets met een TL balk. De spuitgasten zijn na een kop koffie richting de kazerne gereden.

Foto’s : Michael de Man 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandgerucht op de Fluwelensingel in Gouda
Schrijver:

 

 


Gouda
– De brandweer werd op donderdagmiddag opgeroepen voor een brandgerucht op de Fluwelensingel in diezelfde plaats. Omstanders hadden hier een brandlucht geroken en de brandweer gebeld.

De brandweer, die snel ter plaatse was heeft het pand onderzocht.. Zo werd er met een warmtebeeld camera naar warmtebronnen in het dak gezocht en is er binnen een verkenning gedaan. Na 25 minuten kon de oorzaak worden achterhaald, mogelijk iets met een TL balk. De spuitgasten zijn na een kop koffie richting de kazerne gereden.

Foto’s : Michael de Man 

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!