Man (34) aangehouden na eerdere overval op tankstation

donderdag 3 januari 2013 09:44

Capelle aan den IJssel – Agenten hebben op oudejaarsdag een 34-jarige man uit Capelle aangehouden die wordt verdacht van het plegen van een overval op een tankstation op 30 december in Capelle aan den IJssel.

Op zondagochtend 30 december beroofde een man het tankstation op de Burgemeester Schalijlaan in Capelle aan den IJssel. Hierbij werd geld buitgemaakt. De overvaller bedreigde de werknemer van het tankstation met een wapen, maar niemand raakte gewond. Hij vluchtte te voet weg. Agenten vonden het wapen, dat een luchtdrukwapen bleek te zijn, in de omgeving. Na een onderzoek kwam de verdachte bij de politie in beeld en kon hij op maandag 31 december worden aangehouden.

Op donderdag werd de 34-jarige voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die heeft hem voor 14 dagen in bewaring gesteld. De politie onderzoekt of de man ook voor andere overvallen verantwoordelijk is.

Foto’s : Jeffrey Jacobs


 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (34) aangehouden na eerdere overval op tankstation
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Agenten hebben op oudejaarsdag een 34-jarige man uit Capelle aangehouden die wordt verdacht van het plegen van een overval op een tankstation op 30 december in Capelle aan den IJssel.

Op zondagochtend 30 december beroofde een man het tankstation op de Burgemeester Schalijlaan in Capelle aan den IJssel. Hierbij werd geld buitgemaakt. De overvaller bedreigde de werknemer van het tankstation met een wapen, maar niemand raakte gewond. Hij vluchtte te voet weg. Agenten vonden het wapen, dat een luchtdrukwapen bleek te zijn, in de omgeving. Na een onderzoek kwam de verdachte bij de politie in beeld en kon hij op maandag 31 december worden aangehouden.

Op donderdag werd de 34-jarige voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die heeft hem voor 14 dagen in bewaring gesteld. De politie onderzoekt of de man ook voor andere overvallen verantwoordelijk is.

Foto’s : Jeffrey Jacobs


 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!