Motoragente onderuit op Tjalklaan

donderdag 3 januari 2013 22:06
pol-motor-wilbert-01-12.jpg


Rotterdam – 
Een 30-jarige agente heeft donderdagmiddag een ongeval gekregen op de kruising Franselaan met de Tjalklaan. De vrouwelijke agent was onderweg op de motor naar een melding in de richting van het Marconiplein. Op de kruising ging het mes en botste op een personenauto die over de Franselaan reed. Door de val liep de vrouw verwondingen op aan haar lies en pols.

De agente is met een ambulance voor en onderzoek en behandeling naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft enige tijd onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval. Het is niet bekend of zij de motor bestuurde met optische en geluidssignalen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Motoragente onderuit op Tjalklaan
Schrijver:

 

pol-motor-wilbert-01-12.jpg 


Rotterdam – 
Een 30-jarige agente heeft donderdagmiddag een ongeval gekregen op de kruising Franselaan met de Tjalklaan. De vrouwelijke agent was onderweg op de motor naar een melding in de richting van het Marconiplein. Op de kruising ging het mes en botste op een personenauto die over de Franselaan reed. Door de val liep de vrouw verwondingen op aan haar lies en pols.

De agente is met een ambulance voor en onderzoek en behandeling naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft enige tijd onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval. Het is niet bekend of zij de motor bestuurde met optische en geluidssignalen.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!