Pizzabezorger lelijk ten val op Vaartdreef Zoetermeer

donderdag 3 januari 2013 21:15


Zoetermeer
– Vanavond rond 21:30 is een pizzabezorger in Zoetermeer op de kruising Vaartdreef / Vijverdreef lelijk ten val gekomen toen de bezorger op de scooter zat om een bestelling te bezorgen.

Een ambulance kwam met spoed ter plaatse om hulp te bieden aan het slachtoffer. Het slachtoffer werd gefixeerd en op de wervelplank gelegd. Een andere bezorger kwam de bestelling ophalen en heeft de bestelling na-bezorgd. 

Het slachtoffer is naar een ziekenhuis in de regio vervoerd. Aangezien dit een éénzijdig ongeval betreft doet de politie geen onderzoek naar de toedracht van dit ongeval. Het is niet bekend wat de situatie is van het slachtoffer.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Pizzabezorger lelijk ten val op Vaartdreef Zoetermeer
Schrijver:

 

 


Zoetermeer
– Vanavond rond 21:30 is een pizzabezorger in Zoetermeer op de kruising Vaartdreef / Vijverdreef lelijk ten val gekomen toen de bezorger op de scooter zat om een bestelling te bezorgen.

Een ambulance kwam met spoed ter plaatse om hulp te bieden aan het slachtoffer. Het slachtoffer werd gefixeerd en op de wervelplank gelegd. Een andere bezorger kwam de bestelling ophalen en heeft de bestelling na-bezorgd. 

Het slachtoffer is naar een ziekenhuis in de regio vervoerd. Aangezien dit een éénzijdig ongeval betreft doet de politie geen onderzoek naar de toedracht van dit ongeval. Het is niet bekend wat de situatie is van het slachtoffer.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!