Pizzabezorger lelijk ten val op Vaartdreef Zoetermeer

Date:

Deel bericht:


Zoetermeer
– Vanavond rond 21:30 is een pizzabezorger in Zoetermeer op de kruising Vaartdreef / Vijverdreef lelijk ten val gekomen toen de bezorger op de scooter zat om een bestelling te bezorgen.

- Advertisement -

Een ambulance kwam met spoed ter plaatse om hulp te bieden aan het slachtoffer. Het slachtoffer werd gefixeerd en op de wervelplank gelegd. Een andere bezorger kwam de bestelling ophalen en heeft de bestelling na-bezorgd. 

Het slachtoffer is naar een ziekenhuis in de regio vervoerd. Aangezien dit een éénzijdig ongeval betreft doet de politie geen onderzoek naar de toedracht van dit ongeval. Het is niet bekend wat de situatie is van het slachtoffer.

Foto’s : Wilbert Tintel

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd