Woning onbewoonbaar verklaard na brand in kerstverlichting Hazerswoude-Dorp

Date:

Deel bericht:


Hazerswoude-Dorp –
Een woning aan de Burgemeester ten Heuvelhofweg is vanmiddag onbewoonbaar verklaard nadat er brand woedde. De bewoonster heeft tijdig haar woning kunnen verlaten.

- Advertisement -

De bewoonster was op het moment van uitbreken van de brand op de bovenverdieping van de woning toen zij een sterke brandlucht rook en zwarte rook zag. Toen zij eenmaal beneden was en de deur van de woonkamer open deed, kreeg zij haar gezicht vol met zwarte rook. Vanwege de hitte van de brand zijn meerdere ruiten op de begane grond gesprongen. Nadat de bewoonster de woning is ontvlucht heeft zij twee werknemers kunnen roepen en hebben met een brandblusser een aantal ramen ingetikt en de brand geblust.

Omstreeks 16:27 uur kreeg de brandweer een melding van een binnenbrand, waarna zij met spoed ter plaatse gingen. De brandweer heeft later nog het één en ander nageblust. Voor de vrouw is een ambulance gekomen om haar op rookinhalatie te controleren. Wel moet zij met haar gezin een ander onderkomen zoeken voor de komende dagen en nachten. De woning is onbewoonbaar vanwege de rook- en roetschade.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd