Brandje in dak van woning Korenstraat Zevenhuizen

vrijdag 4 januari 2013 10:00


Zevenhuizen – 
De brandweer kreeg vrijdagmorgen de melding dat er brand zou woedden in een woning aan de Korenstraat. Ter plaatse bleek er brand te woedden in één van de slaapkamers van de woning. Onder andere de gordijnen en het plafond stonden in de brand. De brandweer was snel ter plaatse en begon direct met de bluswerkzaamheden in de woning.

Diverse goederen werden naar buiten gegooid om daar verder te blussen. De brand bleek ook een gedeelte in het dak te zitten. Het plafond is daarvoor een gedeelte gesloopt. De brandweer was de brand toen snel meester. De schade in de woning is enorm, mede hierdoor is stichting Salvage in kennis gesteld om de getroffen bewoners te helpen. Bij de brand raakte niemand gewond.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandje in dak van woning Korenstraat Zevenhuizen
Schrijver:

 

 


Zevenhuizen – 
De brandweer kreeg vrijdagmorgen de melding dat er brand zou woedden in een woning aan de Korenstraat. Ter plaatse bleek er brand te woedden in één van de slaapkamers van de woning. Onder andere de gordijnen en het plafond stonden in de brand. De brandweer was snel ter plaatse en begon direct met de bluswerkzaamheden in de woning.

Diverse goederen werden naar buiten gegooid om daar verder te blussen. De brand bleek ook een gedeelte in het dak te zitten. Het plafond is daarvoor een gedeelte gesloopt. De brandweer was de brand toen snel meester. De schade in de woning is enorm, mede hierdoor is stichting Salvage in kennis gesteld om de getroffen bewoners te helpen. Bij de brand raakte niemand gewond.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!