Man in been gestoken Zuidakker Spijkenisse

Date:

Deel bericht:


Spijkenisse –
Een man is vrijdagochtend gewond geraakt naar aanleiding van een steekpartij op de Zuidakker in Spijkenisse. De man werd door een nog onbekende oorzaak slachtoffer van een steekpartij. Hij werd in zijn been gestoken en belde het alarmnummer vervolgens. De man is door ambulancepersoneel voor behandeling naar een ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

De verwondingen van de man blijken mee te vallen. De politie heeft direct ter plaatse een onderzoek ingezet maar niemand meer aangetroffen. Medewerkers van de Forensisch Opsporing hebben sporen veiliggesteld. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden bij de politie.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd