Man in been gestoken Zuidakker Spijkenisse

vrijdag 4 januari 2013 15:38


Spijkenisse –
Een man is vrijdagochtend gewond geraakt naar aanleiding van een steekpartij op de Zuidakker in Spijkenisse. De man werd door een nog onbekende oorzaak slachtoffer van een steekpartij. Hij werd in zijn been gestoken en belde het alarmnummer vervolgens. De man is door ambulancepersoneel voor behandeling naar een ziekenhuis gebracht.

De verwondingen van de man blijken mee te vallen. De politie heeft direct ter plaatse een onderzoek ingezet maar niemand meer aangetroffen. Medewerkers van de Forensisch Opsporing hebben sporen veiliggesteld. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden bij de politie.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man in been gestoken Zuidakker Spijkenisse
Schrijver:

 

 


Spijkenisse –
Een man is vrijdagochtend gewond geraakt naar aanleiding van een steekpartij op de Zuidakker in Spijkenisse. De man werd door een nog onbekende oorzaak slachtoffer van een steekpartij. Hij werd in zijn been gestoken en belde het alarmnummer vervolgens. De man is door ambulancepersoneel voor behandeling naar een ziekenhuis gebracht.

De verwondingen van de man blijken mee te vallen. De politie heeft direct ter plaatse een onderzoek ingezet maar niemand meer aangetroffen. Medewerkers van de Forensisch Opsporing hebben sporen veiliggesteld. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden bij de politie.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!