Man met nepwapen aangehouden in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Agenten hielden op woensdagmiddag omstreeks 12:00 uur op de Wolphaertsbocht een man aan die een nepwapen in zijn auto had liggen. Ook had hij een mes bij zich. De man, een 18-jarige uit Utrecht, werd gecontroleerd omdat hij een vrouw lastig viel op de Doklaan. Op het politiebureau moest hij direct een boete van 920 euro betalen.

- Advertisement -

 

De 18-jarige viel op de doklaan een 24-jarige vrouw lastig. Toen omwonenden de politie belden vluchtte hij te voet weg. Al snel vonden agenten de geparkeerd staande auto van de Utrechter. Toen de man bij de auto kwam werd hij meteen gecontroleerd door agenten die hem bij de auto hadden opgewacht. Ook de auto werd onderzocht en daarbij troffen de agenten het nepwapen, een balletjespistool dat op een echt vuurwapen leek, en het mes aan. De verdachte werd direct aangehouden en naar het politiebureau gebracht. Hij moest direct een boete van 920 euro betalen, waarna hij in vrijheid werd gesteld.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd