Ontsnapte TBS-er Ahmed K. gepakt bij overval Oude Binnenweg

vrijdag 4 januari 2013 10:55
politie-logo-1-jeff.jpg


Rotterdam – 
De 34-jarige Ahmed K. die uit een TBS-kliniek ontsnapte pleegde rond half 11 vanmorgen een overval op Juwelier Brunott aan de Oude Binnenweg. Hij bedreigde het personeel met een mes en ging met een onbekende geldbedrag de winkel uit. Echter kwam hij niet zo ver met zijn buit. Agenten herkende de man die donderdagavond was ontsnapt uit TBS-kliniek de Kijvelanden in Poortugaal en hielden hem aan.

De man die zich gisterenavond onttrok aan zijn begeleiders rond 19.00 uur kon dus niet lang genieten van zijn vrijheid. Helaas wist hij wel een overval te plegen. De politie heeft het geldbedrag terug gebracht naar de rechtmatige eigenaar. Forensische opsporing heeft bewijsmateriaal verzameld.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ontsnapte TBS-er Ahmed K. gepakt bij overval Oude Binnenweg
Schrijver:

 

politie-logo-1-jeff.jpg 


Rotterdam – 
De 34-jarige Ahmed K. die uit een TBS-kliniek ontsnapte pleegde rond half 11 vanmorgen een overval op Juwelier Brunott aan de Oude Binnenweg. Hij bedreigde het personeel met een mes en ging met een onbekende geldbedrag de winkel uit. Echter kwam hij niet zo ver met zijn buit. Agenten herkende de man die donderdagavond was ontsnapt uit TBS-kliniek de Kijvelanden in Poortugaal en hielden hem aan.

De man die zich gisterenavond onttrok aan zijn begeleiders rond 19.00 uur kon dus niet lang genieten van zijn vrijheid. Helaas wist hij wel een overval te plegen. De politie heeft het geldbedrag terug gebracht naar de rechtmatige eigenaar. Forensische opsporing heeft bewijsmateriaal verzameld.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!