Ontsnapte TBS-er Ahmed K. gepakt bij overval Oude Binnenweg

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
De 34-jarige Ahmed K. die uit een TBS-kliniek ontsnapte pleegde rond half 11 vanmorgen een overval op Juwelier Brunott aan de Oude Binnenweg. Hij bedreigde het personeel met een mes en ging met een onbekende geldbedrag de winkel uit. Echter kwam hij niet zo ver met zijn buit. Agenten herkende de man die donderdagavond was ontsnapt uit TBS-kliniek de Kijvelanden in Poortugaal en hielden hem aan.

- Advertisement -

De man die zich gisterenavond onttrok aan zijn begeleiders rond 19.00 uur kon dus niet lang genieten van zijn vrijheid. Helaas wist hij wel een overval te plegen. De politie heeft het geldbedrag terug gebracht naar de rechtmatige eigenaar. Forensische opsporing heeft bewijsmateriaal verzameld.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd