Personenauto te water Schielandseweg Nieuwerkerk

vrijdag 4 januari 2013 09:40


Nieuwerkerk aan den IJssel –
De bestuurder van een personenauto is nadat hij bij de kruising Burgemeester van Heugtenlaan rechtdoor over een rotonde ging, via het fietspad en berm in de sloot terecht gekomen. De toedracht hiervan is nog onduidelijk.

Net voor middernacht werden de politie en ambulance zonder spoed opgeroepen. De bestuurder is nagekeken door het ambulancepersoneel maar hoefde niet vervoerd te worden. Een berger heeft het voertuig meegenomen.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Personenauto te water Schielandseweg Nieuwerkerk
Schrijver:

 

 


Nieuwerkerk aan den IJssel –
De bestuurder van een personenauto is nadat hij bij de kruising Burgemeester van Heugtenlaan rechtdoor over een rotonde ging, via het fietspad en berm in de sloot terecht gekomen. De toedracht hiervan is nog onduidelijk.

Net voor middernacht werden de politie en ambulance zonder spoed opgeroepen. De bestuurder is nagekeken door het ambulancepersoneel maar hoefde niet vervoerd te worden. Een berger heeft het voertuig meegenomen.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!