Bestuurder verlaat plaats ongeval N209 Benthuizen

zaterdag 5 januari 2013 10:35


Benthuizen –
De hulpdiensten werden vanmorgen omstreeks 6:30 uur massaal naar de Nieuwe Hoefweg/N209 in Benthuizen gestuurd voor een auto te water. Vier brandweerwagens, drie ambulance’s en het nodige aan politiewagens kwamen ter plaatse.

In tegenstelling tot de melding stond de auto op de kant, nabij een boom. Omdat er verschillende spullen in het water lagen heeft de bemanning van de tankautospuit van Benthuizen in afwachting van de duikers met een waadpak alvast het water dorzocht op mogelijke inzittenden van de auto. Later hebben brandweerduikers dit overgenomen. Toen de meeste hulpdiensten retour waren, kwam de eigenaar van de personenauto zich melden. De bestuurder is het ‘verlaten van plaats ongeval’ ten laste gelegd en overgebracht naar het politiebureau. Het voertuig is door een berger afgesleept.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestuurder verlaat plaats ongeval N209 Benthuizen
Schrijver:

 

 


Benthuizen –
De hulpdiensten werden vanmorgen omstreeks 6:30 uur massaal naar de Nieuwe Hoefweg/N209 in Benthuizen gestuurd voor een auto te water. Vier brandweerwagens, drie ambulance’s en het nodige aan politiewagens kwamen ter plaatse.

In tegenstelling tot de melding stond de auto op de kant, nabij een boom. Omdat er verschillende spullen in het water lagen heeft de bemanning van de tankautospuit van Benthuizen in afwachting van de duikers met een waadpak alvast het water dorzocht op mogelijke inzittenden van de auto. Later hebben brandweerduikers dit overgenomen. Toen de meeste hulpdiensten retour waren, kwam de eigenaar van de personenauto zich melden. De bestuurder is het ‘verlaten van plaats ongeval’ ten laste gelegd en overgebracht naar het politiebureau. Het voertuig is door een berger afgesleept.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Afgebroken tak verplettert verkeersbord Lageweg Rhoon

Afgebroken tak verplettert verkeersbord Lageweg Rhoon

Rhoon - Zondagavond 5 juli rond 18.30 uur hing een zware tak van een boom gevaarlijk boven het wegdek van de Lageweg in Rhoon. De brandweer werd ingezet om de tak af te zagen en tijdens hun werkzaamheden is deze bovenop een verkeersbord terechtgekomen en behoorlijk...

Persoon gewond bij steekpartij Bongerd Capelle aan den IJssel

Persoon gewond bij steekpartij Bongerd Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Zondagavond 5 juli rond 18.40 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Bongerd in Capelle aan den IJssel. Een persoon raakte door het incident gewond in het gezicht. Agenten waren snel ter plaatse en ambulancepersoneel heeft het...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!