Brandweer redt drenkeling met touw en ladder uit de Maas

zaterdag 5 januari 2013 16:20


Rotterdam – 
De brandweer heeft zaterdagmiddag een drenkeling uit het water gehaald aan de Nijverheidstraat op Rotterdam-Zuid. Ter plaatse lag er een slachtoffer in het water langs de kade. De brandweer wist de man snel op het droge te krijgen door gebruik te maken van een touw en een laddertje. Op die manier kon het slachtoffer snel uit het water worden gehaald. Het Mobiel Medisch Team werd afgemeld, de komst was door het snelle optreden niet nodig.

Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer behandeld en voor controle afgevoerd naar een ziekenhuis. Hoe het slachtoffer in het water terecht is gekomen, is nog onduidelijk.

Foto : Kazerne Baan Twitter / Volg hun op twitter.com/KazBaanTS231 & Remco Holst

 

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer redt drenkeling met touw en ladder uit de Maas
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
De brandweer heeft zaterdagmiddag een drenkeling uit het water gehaald aan de Nijverheidstraat op Rotterdam-Zuid. Ter plaatse lag er een slachtoffer in het water langs de kade. De brandweer wist de man snel op het droge te krijgen door gebruik te maken van een touw en een laddertje. Op die manier kon het slachtoffer snel uit het water worden gehaald. Het Mobiel Medisch Team werd afgemeld, de komst was door het snelle optreden niet nodig.

Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer behandeld en voor controle afgevoerd naar een ziekenhuis. Hoe het slachtoffer in het water terecht is gekomen, is nog onduidelijk.

Foto : Kazerne Baan Twitter / Volg hun op twitter.com/KazBaanTS231 & Remco Holst

 

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!