Onderzoek naar stoffelijk overschot Steurweg Hoogvliet

zaterdag 5 januari 2013 19:15


Hoogvliet –
Na een anonieme tip is de politie een onderzoek gestart in een woning aan de Steurweg naar een mogelijk stoffelijk overschot dat verborgen zou zijn. Donderdag jongstleden heeft de politie, Forensische Opsporing (FO) en een politiehond in de woning een voorverkenning gedaan wat de aanleiding gaf om het onderzoek voort te zetten.

De politie is zondag wederom op zoek geweest naar een mogelijk lijk in een woning aan de Steurweg. Er wordt nu onder meer gezocht in de kruipruimte van de woning. De woningen staan op de nominatie om gesloopt te worden. De huidige bewoners woonden daar voor korte tijd tot het gesloopt zou worden. Zij mochten daar tot dit weekend blijven wonen. Voor de huidige bewoners is inmiddels elders een woonruimte gevonden.

De politie kon niet zeggen of na aanleiding van het vervolg onderzoek op zondag er al iets is gevonden. Het onderzoek wordt maandag voortgezet.

Foto’s : Bjorn van Geijn en Robin Veerman (VRR112)

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Onderzoek naar stoffelijk overschot Steurweg Hoogvliet
Schrijver:

 

 


Hoogvliet –
Na een anonieme tip is de politie een onderzoek gestart in een woning aan de Steurweg naar een mogelijk stoffelijk overschot dat verborgen zou zijn. Donderdag jongstleden heeft de politie, Forensische Opsporing (FO) en een politiehond in de woning een voorverkenning gedaan wat de aanleiding gaf om het onderzoek voort te zetten.

De politie is zondag wederom op zoek geweest naar een mogelijk lijk in een woning aan de Steurweg. Er wordt nu onder meer gezocht in de kruipruimte van de woning. De woningen staan op de nominatie om gesloopt te worden. De huidige bewoners woonden daar voor korte tijd tot het gesloopt zou worden. Zij mochten daar tot dit weekend blijven wonen. Voor de huidige bewoners is inmiddels elders een woonruimte gevonden.

De politie kon niet zeggen of na aanleiding van het vervolg onderzoek op zondag er al iets is gevonden. Het onderzoek wordt maandag voortgezet.

Foto’s : Bjorn van Geijn en Robin Veerman (VRR112)

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!