Aanrijding op parkeerplaats Lommerijk

zondag 6 januari 2013 14:52


Rotterdam – 
Op de parkeerplaats van partycentrum Lommerrijk op de Straatweg heeft zondagmiddag een aanrijding plaatsgevonden. Op de parkeerplaats reden twee bestuurders tegen elkaar aan. Gelukkig ontstond er bij de aanrijding geen letsel onder de passagiers. De politie kwam ter plaatse om de situatie te beoordelen.

Ter plekke werden er schade papieren ingevuld waarna men weer verder kon.

Foto’s : Wendy van Viegen & Joey Heijstek

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Aanrijding op parkeerplaats Lommerijk
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Op de parkeerplaats van partycentrum Lommerrijk op de Straatweg heeft zondagmiddag een aanrijding plaatsgevonden. Op de parkeerplaats reden twee bestuurders tegen elkaar aan. Gelukkig ontstond er bij de aanrijding geen letsel onder de passagiers. De politie kwam ter plaatse om de situatie te beoordelen.

Ter plekke werden er schade papieren ingevuld waarna men weer verder kon.

Foto’s : Wendy van Viegen & Joey Heijstek

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!