Brandje geblust met emmertjes water

zondag 6 januari 2013 14:57


Rotterdam –
De brandweer heeft op de Paul Whitemansingel in de wijk Zevenkamp een buitenbrandje geblust met een paar emmers water. Een stel jongeren hadden een aantal kerstbomen verzameld en deze in een bosjes uit de buurt van de openbare weg in de brand gestoken. De brandweer kwam ter plaatse om het vuurtje te doven.

Nadat er een paar emmertjes over het vuurtje heen waren gegooid kon de brandweer weer vertrekken. De jongens die het brandje hebben aangestoken zijn niet meer terug gevonden.

Foto’s : Wendy van Viegen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandje geblust met emmertjes water
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
De brandweer heeft op de Paul Whitemansingel in de wijk Zevenkamp een buitenbrandje geblust met een paar emmers water. Een stel jongeren hadden een aantal kerstbomen verzameld en deze in een bosjes uit de buurt van de openbare weg in de brand gestoken. De brandweer kwam ter plaatse om het vuurtje te doven.

Nadat er een paar emmertjes over het vuurtje heen waren gegooid kon de brandweer weer vertrekken. De jongens die het brandje hebben aangestoken zijn niet meer terug gevonden.

Foto’s : Wendy van Viegen

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!