Fikse brand in leegstaand pand Slotsedijk Rhoon

zondag 6 januari 2013 15:03


Rhoon – 
De brandweer heeft zondagmiddag enkele uren nodig gehad om de brand in een leegstaand pand aan de Slotsedijk te blussen. De brandweer trof het pand bij aankomst al in vuur en vlam aan. Het bleek te gaan om een woning die al op de nominatie stond om gesloopt te worden. Bij de brand kwam er behoorlijk wat rook vrij.

Na metingen is eruit gebleken dat er een kleine hoeveelheid asbest is vrijgekomen. Dit is neergeslagen in de omgeving op het terrein en niet daarbuiten. De brandweer kon niet voorkomen dat het pand geheel uitbrandde. De politie doet onderzoek naar de oorzaak, brandstichting wordt niet uitgesloten.

Foto’s : Bjorn van Geijn

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fikse brand in leegstaand pand Slotsedijk Rhoon
Schrijver:

 

 


Rhoon – 
De brandweer heeft zondagmiddag enkele uren nodig gehad om de brand in een leegstaand pand aan de Slotsedijk te blussen. De brandweer trof het pand bij aankomst al in vuur en vlam aan. Het bleek te gaan om een woning die al op de nominatie stond om gesloopt te worden. Bij de brand kwam er behoorlijk wat rook vrij.

Na metingen is eruit gebleken dat er een kleine hoeveelheid asbest is vrijgekomen. Dit is neergeslagen in de omgeving op het terrein en niet daarbuiten. De brandweer kon niet voorkomen dat het pand geheel uitbrandde. De politie doet onderzoek naar de oorzaak, brandstichting wordt niet uitgesloten.

Foto’s : Bjorn van Geijn

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!