Ongeval tussen RET-bus en auto

zondag 6 januari 2013 14:45


Rotterdam – 
Op de kruising Rochussenstraat met de ‘s-Gravendijkwal ontstond zondagmiddag een ongeval tussen een personenauto en een RET-bus. De bus en de auto schampten elkaar waarna er schade ontstond aan beide voertuigen. De voertuigen werd opzij geparkeerd en er werd gecontroleerd of er niemand letsel had overgehouden.

De politie heeft tussen de twee partijen bemiddeld waarna er een schadeformulier is ingevuld. De verzekering zal uitzoeken wie van de twee er fout is geweest. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

Foto’s : Wendy van Viegen & Joey Heijstek

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ongeval tussen RET-bus en auto
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Op de kruising Rochussenstraat met de ‘s-Gravendijkwal ontstond zondagmiddag een ongeval tussen een personenauto en een RET-bus. De bus en de auto schampten elkaar waarna er schade ontstond aan beide voertuigen. De voertuigen werd opzij geparkeerd en er werd gecontroleerd of er niemand letsel had overgehouden.

De politie heeft tussen de twee partijen bemiddeld waarna er een schadeformulier is ingevuld. De verzekering zal uitzoeken wie van de twee er fout is geweest. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

Foto’s : Wendy van Viegen & Joey Heijstek

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!