Politie houdt verdachte aan na mogelijke mishandeling Kokerstraat

zondag 6 januari 2013 21:33


Rotterdam – 
De politie heeft zondagavond een man aangehouden in een woning aan de Kokerstraat. Omstreeks tien uur zondagavond werd het Mobiel Medisch Team eveneens naar de woning gestuurd. De reden hiervan is nog onbekend. Volgens een omwonende zou er een mishandeling hebben plaats gevonden. De politie ging de woning binnen samen met medisch personeel. Er hoefde echter niemand mee naar het ziekenhuis.

Wat er precies is gebeurd, is bij ons nog niet bekend. Wel is bekend dat er een man vanuit de woning is afgevoerd voor de politie.

Foto’s : IJsselmondenieuws

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie houdt verdachte aan na mogelijke mishandeling Kokerstraat
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
De politie heeft zondagavond een man aangehouden in een woning aan de Kokerstraat. Omstreeks tien uur zondagavond werd het Mobiel Medisch Team eveneens naar de woning gestuurd. De reden hiervan is nog onbekend. Volgens een omwonende zou er een mishandeling hebben plaats gevonden. De politie ging de woning binnen samen met medisch personeel. Er hoefde echter niemand mee naar het ziekenhuis.

Wat er precies is gebeurd, is bij ons nog niet bekend. Wel is bekend dat er een man vanuit de woning is afgevoerd voor de politie.

Foto’s : IJsselmondenieuws

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!