Grote ravage en middelhulpverlening bij aanrijding Zoetermeer

maandag 7 januari 2013 14:23


Zoetermeer – Om 15:20 heeft er op de Europaweg in Zoetermeer, ter hoogte van brandweerkazerne Stadshart, een flinke aanrijding plaatsgevonden. Aangezien er meerdere gewonden waren heeft de brandweer opgeschaald naar het ‘ middelhulpverlening’. Tevens kwamen meerdere ambulance’s ter plaatse.

Bij de aanrijding zijn drie personenauto’s betrokken geraakt en een kleine vrachtwagen. Er zijn drie gewonden gevallen waarvan de brandweer er 2 uit de auto’s heeft moeten knippen. In totaal zijn er drie slachtoffers met spoed naar een ziekenhuis vervoerd, een vierde zonder spoed. De hulpdiensten zijn nog enige tijd bezig geweest. Ook zijn er bergers ter plaatse gekomen om de voertuigen weg te slepen. Het is nog niet bekend hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren; de oorzaak wordt nog onderzocht.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote ravage en middelhulpverlening bij aanrijding Zoetermeer
Schrijver:

 

 


Zoetermeer – Om 15:20 heeft er op de Europaweg in Zoetermeer, ter hoogte van brandweerkazerne Stadshart, een flinke aanrijding plaatsgevonden. Aangezien er meerdere gewonden waren heeft de brandweer opgeschaald naar het ‘ middelhulpverlening’. Tevens kwamen meerdere ambulance’s ter plaatse.

Bij de aanrijding zijn drie personenauto’s betrokken geraakt en een kleine vrachtwagen. Er zijn drie gewonden gevallen waarvan de brandweer er 2 uit de auto’s heeft moeten knippen. In totaal zijn er drie slachtoffers met spoed naar een ziekenhuis vervoerd, een vierde zonder spoed. De hulpdiensten zijn nog enige tijd bezig geweest. Ook zijn er bergers ter plaatse gekomen om de voertuigen weg te slepen. Het is nog niet bekend hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren; de oorzaak wordt nog onderzocht.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!