woensdag, juli 6, 2022
13.9 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Steekpartij op de Bloemendaalstraat Zoetermeer

- advertentie -


Zoetermeer –
 De politie is op zoek naar de getuigen van een steekpartij van afgelopen maandag. Een 28-jarige man uit Zoetermeer stond in het park te plassen in de bosjes in een parkje tussen de Den Bommelstraat, de Bloemendaalstraat en de Driebruggenstraat in de wijk Oosterheem. Het slachtoffer een Hindoestaanse man, heeft omstreek half 12 zijn behoefte gedaan waarna een andere man hem een duw gaf en neerstak.

Mogelijk irriteerde de man zich aan het wildplassen waarop de man plotseling een mes trok en het man neerstak. Deze raakte zwaar gewond en liep naar zijn woning in de omgeving om hulp in te schakelen. Het slachtoffer wist zelf de bloeding te stelpen en belde 112.

Signalement

De politie heeft uit voorlopig onderzoek kunnen vastellen dat de dader mogelijk in de buurt woont. Het gaat om een blanke man van ongeveer 1.70m lang en 30 jaar oud. Hij heeft een rond en bol geicht is kortharig met een sikje en een snorretje. Hij droeg die dag een bruine lange jas met een capuchon, een donkerbruine spijkerbroek en zwarte Nike schoenen.

Onderzoek

De politie is bijna de gehele middag bezig geweest met het sporenonderzoek in het parkje. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben daarbij verschillende sporen veilig gesteld. Ook het slachtoffer is uitgebreid gehoord. De politie hoopt dat getuigen kunnen vertellen wie de dader is.

 

Foto’s : Wilbert Tintel


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -