Steekpartij op de Bloemendaalstraat Zoetermeer

Date:

Deel bericht:


Zoetermeer –
 De politie is op zoek naar de getuigen van een steekpartij van afgelopen maandag. Een 28-jarige man uit Zoetermeer stond in het park te plassen in de bosjes in een parkje tussen de Den Bommelstraat, de Bloemendaalstraat en de Driebruggenstraat in de wijk Oosterheem. Het slachtoffer een Hindoestaanse man, heeft omstreek half 12 zijn behoefte gedaan waarna een andere man hem een duw gaf en neerstak.

- Advertisement -

Mogelijk irriteerde de man zich aan het wildplassen waarop de man plotseling een mes trok en het man neerstak. Deze raakte zwaar gewond en liep naar zijn woning in de omgeving om hulp in te schakelen. Het slachtoffer wist zelf de bloeding te stelpen en belde 112.

Signalement

De politie heeft uit voorlopig onderzoek kunnen vastellen dat de dader mogelijk in de buurt woont. Het gaat om een blanke man van ongeveer 1.70m lang en 30 jaar oud. Hij heeft een rond en bol geicht is kortharig met een sikje en een snorretje. Hij droeg die dag een bruine lange jas met een capuchon, een donkerbruine spijkerbroek en zwarte Nike schoenen.

Onderzoek

De politie is bijna de gehele middag bezig geweest met het sporenonderzoek in het parkje. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben daarbij verschillende sporen veilig gesteld. Ook het slachtoffer is uitgebreid gehoord. De politie hoopt dat getuigen kunnen vertellen wie de dader is.

 

Foto’s : Wilbert Tintel

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Grote hoeveelheid drugs gevonden tijdens controle bakwagen in Zoetermeer

Zoetermeer - In de nacht van woensdag 27 op donderdag 28 maart heeft de politie twee personen aangehouden,...

Politie houdt jonge verdachte aan voor zware mishandeling van 9-jarige jongen in Zoetermeer

Zoetermeer - De politie heeft dinsdag 26 maart een 13-jarige jongen uit Zoetermeer aangehouden op verdenking van zware...

Spelend jongetje (9) in gezicht geslagen in Zoetermeer

Zoetermeer - Zaterdagmiddag 23 maart is een kind tijdens het spelen mishandeld door een man. De politie hoopt...

Auto belandt in sloot langs Oostweg in Zoetermeer

Zoetermeer - Maandag 4 maart is iemand met de auto in een sloot beland langs de Oostweg in...