Steekpartij op de Bloemendaalstraat Zoetermeer

maandag 7 januari 2013 12:54


Zoetermeer –
 De politie is op zoek naar de getuigen van een steekpartij van afgelopen maandag. Een 28-jarige man uit Zoetermeer stond in het park te plassen in de bosjes in een parkje tussen de Den Bommelstraat, de Bloemendaalstraat en de Driebruggenstraat in de wijk Oosterheem. Het slachtoffer een Hindoestaanse man, heeft omstreek half 12 zijn behoefte gedaan waarna een andere man hem een duw gaf en neerstak.

Mogelijk irriteerde de man zich aan het wildplassen waarop de man plotseling een mes trok en het man neerstak. Deze raakte zwaar gewond en liep naar zijn woning in de omgeving om hulp in te schakelen. Het slachtoffer wist zelf de bloeding te stelpen en belde 112.

Signalement

De politie heeft uit voorlopig onderzoek kunnen vastellen dat de dader mogelijk in de buurt woont. Het gaat om een blanke man van ongeveer 1.70m lang en 30 jaar oud. Hij heeft een rond en bol geicht is kortharig met een sikje en een snorretje. Hij droeg die dag een bruine lange jas met een capuchon, een donkerbruine spijkerbroek en zwarte Nike schoenen.

Onderzoek

De politie is bijna de gehele middag bezig geweest met het sporenonderzoek in het parkje. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben daarbij verschillende sporen veilig gesteld. Ook het slachtoffer is uitgebreid gehoord. De politie hoopt dat getuigen kunnen vertellen wie de dader is.

 

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Steekpartij op de Bloemendaalstraat Zoetermeer
Schrijver:

 

 


Zoetermeer –
 De politie is op zoek naar de getuigen van een steekpartij van afgelopen maandag. Een 28-jarige man uit Zoetermeer stond in het park te plassen in de bosjes in een parkje tussen de Den Bommelstraat, de Bloemendaalstraat en de Driebruggenstraat in de wijk Oosterheem. Het slachtoffer een Hindoestaanse man, heeft omstreek half 12 zijn behoefte gedaan waarna een andere man hem een duw gaf en neerstak.

Mogelijk irriteerde de man zich aan het wildplassen waarop de man plotseling een mes trok en het man neerstak. Deze raakte zwaar gewond en liep naar zijn woning in de omgeving om hulp in te schakelen. Het slachtoffer wist zelf de bloeding te stelpen en belde 112.

Signalement

De politie heeft uit voorlopig onderzoek kunnen vastellen dat de dader mogelijk in de buurt woont. Het gaat om een blanke man van ongeveer 1.70m lang en 30 jaar oud. Hij heeft een rond en bol geicht is kortharig met een sikje en een snorretje. Hij droeg die dag een bruine lange jas met een capuchon, een donkerbruine spijkerbroek en zwarte Nike schoenen.

Onderzoek

De politie is bijna de gehele middag bezig geweest met het sporenonderzoek in het parkje. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben daarbij verschillende sporen veilig gesteld. Ook het slachtoffer is uitgebreid gehoord. De politie hoopt dat getuigen kunnen vertellen wie de dader is.

 

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!