Persoon bekneld na aanrijding van Rijckelvorselweg

dinsdag 8 januari 2013 17:43


Capelle aan den IJssel
– Vanavond is er een aanrijding gebeurt op de Abraham van Rijckelvorselweg in Capelle aan den IJssel. Hier zijn 3 voertuigen bij betrokken, in één van deze voertuigen heeft er iemand bekneld gezeten. De brandweer werd opgeroepen voor een beknelling. Ook 2 ambulance’s zijn met spoed naar het incident gekomen.

De brandweer heeft éen persoon uit een auto moeten bevrijden. Een ander slachtoffer heeft zelfstandig het voertuig kunnen verlaten. Allebei de slachtoffers zijn met een ambulance naar een ziekenhuis in de regio vervoerd. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend, de politie zal een onderzoek instellen naar de toedracht van het ongeval. Een berger zal ter plaatse komen om de auto’s weg te slepen.

Foto’s : Mark Swager

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Persoon bekneld na aanrijding van Rijckelvorselweg
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel
– Vanavond is er een aanrijding gebeurt op de Abraham van Rijckelvorselweg in Capelle aan den IJssel. Hier zijn 3 voertuigen bij betrokken, in één van deze voertuigen heeft er iemand bekneld gezeten. De brandweer werd opgeroepen voor een beknelling. Ook 2 ambulance’s zijn met spoed naar het incident gekomen.

De brandweer heeft éen persoon uit een auto moeten bevrijden. Een ander slachtoffer heeft zelfstandig het voertuig kunnen verlaten. Allebei de slachtoffers zijn met een ambulance naar een ziekenhuis in de regio vervoerd. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend, de politie zal een onderzoek instellen naar de toedracht van het ongeval. Een berger zal ter plaatse komen om de auto’s weg te slepen.

Foto’s : Mark Swager

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!