Duitse vrouw gepakt met 115 snelheidsbekeuringen

woensdag 9 januari 2013 08:24
07-evoa_controle2.jpg


Delft – 
Een 52-jarige vrouw uit het Duitse Emmerich heeft vanmiddag op de A13 maar liefst 115 openstaande snelheidsbekeuringen moeten afrekenen. Zij moest een bedrag betalen van 9312 euro om buiten gebruikstelling van haar auto, met Duits kenteken te voorkomen. De vrouw die eigenaar is van een Duits bedrijf wist blijkbaar niet dat er met meerdere voertuigen bekeuringen waren gereden tussen 2007 en 2013. 

De vrouw was in de veronderstelling dat de bekeuringen die naar de medewerkers doorgeschoven werden, wel betaald zouden worden door degende die tevens ook de bekeuring hadden gereden. Kennelijk hadden de medewerkers geen omkijken naar de bekeuring en deze blijkbaar nooit betaald. Dit resulteerde dus dat de vrouw van de weg werd gehaald en de openstaande bekeuringen direct moest betalen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Duitse vrouw gepakt met 115 snelheidsbekeuringen
Schrijver:

 

07-evoa_controle2.jpg 


Delft – 
Een 52-jarige vrouw uit het Duitse Emmerich heeft vanmiddag op de A13 maar liefst 115 openstaande snelheidsbekeuringen moeten afrekenen. Zij moest een bedrag betalen van 9312 euro om buiten gebruikstelling van haar auto, met Duits kenteken te voorkomen. De vrouw die eigenaar is van een Duits bedrijf wist blijkbaar niet dat er met meerdere voertuigen bekeuringen waren gereden tussen 2007 en 2013. 

De vrouw was in de veronderstelling dat de bekeuringen die naar de medewerkers doorgeschoven werden, wel betaald zouden worden door degende die tevens ook de bekeuring hadden gereden. Kennelijk hadden de medewerkers geen omkijken naar de bekeuring en deze blijkbaar nooit betaald. Dit resulteerde dus dat de vrouw van de weg werd gehaald en de openstaande bekeuringen direct moest betalen.

 

Boeren naar het Binnenhof

Boeren naar het Binnenhof

Den Haag - De boeren zijn donderdagavond 2 juli naar Den Haag gekomen om druk op te voeren bij de politiek. Vanavond worden daar twee moties ter stemming gebracht. De actie is opgezet door Farmers Defence Force (FDF). Vanavond wordt er gestemd over een de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!