Fikse brand in slagerij Hoofdstraat Bergambacht

woensdag 9 januari 2013 13:36


Bergambacht – 
Vanmorgen vroeg in de ochtend ontstond er een fikse brand in een slagerij aan de Hoofdstraat in Bergambacht. Bij het ter plaatse komen van de brandweer was de gehele winkel al gevuld met rook. De brandweer heeft raam ingeslagen om toegang te krijgen tot de slagerij. Hierop kon de brandweer beginnen met blussen die achterin de winkel was begonnen. Door de de vlammen stond ook het plafond in brand.

De brandweer heeft diverse dingen moet slopen om de brand volledig te kunnen blussen. Even was er sprake van explosiegevaar maar dit kon snel verholpen worden. Na ruim een uur kon de brandweer het sein brand meester geven. De brand was vermoedelijk begonnen in een koelvitrine. Een ambulance heeft een brandweerman ter plaatse behandeld.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fikse brand in slagerij Hoofdstraat Bergambacht
Schrijver:

 

 


Bergambacht – 
Vanmorgen vroeg in de ochtend ontstond er een fikse brand in een slagerij aan de Hoofdstraat in Bergambacht. Bij het ter plaatse komen van de brandweer was de gehele winkel al gevuld met rook. De brandweer heeft raam ingeslagen om toegang te krijgen tot de slagerij. Hierop kon de brandweer beginnen met blussen die achterin de winkel was begonnen. Door de de vlammen stond ook het plafond in brand.

De brandweer heeft diverse dingen moet slopen om de brand volledig te kunnen blussen. Even was er sprake van explosiegevaar maar dit kon snel verholpen worden. Na ruim een uur kon de brandweer het sein brand meester geven. De brand was vermoedelijk begonnen in een koelvitrine. Een ambulance heeft een brandweerman ter plaatse behandeld.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!