Fikse brand in slagerij Hoofdstraat Bergambacht

Date:

Deel bericht:


Bergambacht – 
Vanmorgen vroeg in de ochtend ontstond er een fikse brand in een slagerij aan de Hoofdstraat in Bergambacht. Bij het ter plaatse komen van de brandweer was de gehele winkel al gevuld met rook. De brandweer heeft raam ingeslagen om toegang te krijgen tot de slagerij. Hierop kon de brandweer beginnen met blussen die achterin de winkel was begonnen. Door de de vlammen stond ook het plafond in brand.

- Advertisement -

De brandweer heeft diverse dingen moet slopen om de brand volledig te kunnen blussen. Even was er sprake van explosiegevaar maar dit kon snel verholpen worden. Na ruim een uur kon de brandweer het sein brand meester geven. De brand was vermoedelijk begonnen in een koelvitrine. Een ambulance heeft een brandweerman ter plaatse behandeld.

Foto’s : Marco van Bemmel

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd