Bommelding bij Technische Unie in Alphen aan den Rijn

Date:

Deel bericht:


Alphen aan den Rijn –
Ruim 200 medewerkers van de Technische Unie in Alphen aan den Rijn zijn vanmiddag geëvacueerd na een bommelding in het gebouw. Het personeel stond zo’n anderhalf uur buiten. De politie nam de melding uiterst serieus en heeft een onderzoek gedaan.

- Advertisement -

Bomverkenners zijn ter plaatste gekomen en hebben geconstateerd dat er geen bom in het gebouw aanwezig was. Hulpdiensten als de brandweer en ambulances zijn uit voorzorg aanwezig. De Technische Unie is ligt op bedrijventerrein Rijnhaven en is een groothandel in technische installatiematerialen. Het terrein rond het bedrijf is afgezet. Toen het sein weer veilig was zijn de hulpdiensten retour gegaan en konden de werknemers weer aan het werk. De politie doet verder een onderzoek.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd