Gewonde na aanrijding toerit A12 Zoetermeer

Date:

Deel bericht:


Zoetermeer –
Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s op de toerit naar de A12 is één slachtoffer uit haar voertuig geknipt, nadat zij aangegeven had nekklachten te hebben. De aanrijding gebeurde op de toerit naar de A12 bij Zoetermeer Centrum.

- Advertisement -

De aanrijding gebeurde omstreeks 19:25 uur toen twee auto’s met elkaar in botsing zijn gekomen. Eén auto is doorgeschoven en tegen de vangrail tot stilstand gekomen. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om het ambulancepersoneel te assisteren omdat zij het noodzakelijk vonden om het slachtoffer, wat de bijrijdster van de voorste personenauto was, rechtstandig uit het voertuig te halen. Het slachtoffer is op een wervelplank gelegd en daarna naar het ziekenhuis vervoerd.

De verkeerspolitie doet een onderzoek naar de aanrijding; een berger heeft de auto afgevoerd. Ten tijde van het ongeval was het niet mogelijk om vanaf de Afrikaweg de A12 op te gaan richting Den Haag. Dit zorgde voor de nodige verkeershinder op de Afrikaweg. Het verkeer werd omgeleid.

Foto’s : Wilbert Tintel

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd