Gewonde na aanrijding toerit A12 Zoetermeer

donderdag 10 januari 2013 21:02


Zoetermeer –
Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s op de toerit naar de A12 is één slachtoffer uit haar voertuig geknipt, nadat zij aangegeven had nekklachten te hebben. De aanrijding gebeurde op de toerit naar de A12 bij Zoetermeer Centrum.

De aanrijding gebeurde omstreeks 19:25 uur toen twee auto’s met elkaar in botsing zijn gekomen. Eén auto is doorgeschoven en tegen de vangrail tot stilstand gekomen. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om het ambulancepersoneel te assisteren omdat zij het noodzakelijk vonden om het slachtoffer, wat de bijrijdster van de voorste personenauto was, rechtstandig uit het voertuig te halen. Het slachtoffer is op een wervelplank gelegd en daarna naar het ziekenhuis vervoerd.

De verkeerspolitie doet een onderzoek naar de aanrijding; een berger heeft de auto afgevoerd. Ten tijde van het ongeval was het niet mogelijk om vanaf de Afrikaweg de A12 op te gaan richting Den Haag. Dit zorgde voor de nodige verkeershinder op de Afrikaweg. Het verkeer werd omgeleid.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na aanrijding toerit A12 Zoetermeer
Schrijver:

 

 


Zoetermeer –
Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s op de toerit naar de A12 is één slachtoffer uit haar voertuig geknipt, nadat zij aangegeven had nekklachten te hebben. De aanrijding gebeurde op de toerit naar de A12 bij Zoetermeer Centrum.

De aanrijding gebeurde omstreeks 19:25 uur toen twee auto’s met elkaar in botsing zijn gekomen. Eén auto is doorgeschoven en tegen de vangrail tot stilstand gekomen. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om het ambulancepersoneel te assisteren omdat zij het noodzakelijk vonden om het slachtoffer, wat de bijrijdster van de voorste personenauto was, rechtstandig uit het voertuig te halen. Het slachtoffer is op een wervelplank gelegd en daarna naar het ziekenhuis vervoerd.

De verkeerspolitie doet een onderzoek naar de aanrijding; een berger heeft de auto afgevoerd. Ten tijde van het ongeval was het niet mogelijk om vanaf de Afrikaweg de A12 op te gaan richting Den Haag. Dit zorgde voor de nodige verkeershinder op de Afrikaweg. Het verkeer werd omgeleid.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!