Gewonde na aanrijding toerit A12 Zoetermeer

Date:

Deel bericht:


Zoetermeer –
Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s op de toerit naar de A12 is één slachtoffer uit haar voertuig geknipt, nadat zij aangegeven had nekklachten te hebben. De aanrijding gebeurde op de toerit naar de A12 bij Zoetermeer Centrum.

- Advertisement -

De aanrijding gebeurde omstreeks 19:25 uur toen twee auto’s met elkaar in botsing zijn gekomen. Eén auto is doorgeschoven en tegen de vangrail tot stilstand gekomen. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om het ambulancepersoneel te assisteren omdat zij het noodzakelijk vonden om het slachtoffer, wat de bijrijdster van de voorste personenauto was, rechtstandig uit het voertuig te halen. Het slachtoffer is op een wervelplank gelegd en daarna naar het ziekenhuis vervoerd.

De verkeerspolitie doet een onderzoek naar de aanrijding; een berger heeft de auto afgevoerd. Ten tijde van het ongeval was het niet mogelijk om vanaf de Afrikaweg de A12 op te gaan richting Den Haag. Dit zorgde voor de nodige verkeershinder op de Afrikaweg. Het verkeer werd omgeleid.

Foto’s : Wilbert Tintel

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Grote hoeveelheid drugs gevonden tijdens controle bakwagen in Zoetermeer

Zoetermeer - In de nacht van woensdag 27 op donderdag 28 maart heeft de politie twee personen aangehouden,...

Politie houdt jonge verdachte aan voor zware mishandeling van 9-jarige jongen in Zoetermeer

Zoetermeer - De politie heeft dinsdag 26 maart een 13-jarige jongen uit Zoetermeer aangehouden op verdenking van zware...

Spelend jongetje (9) in gezicht geslagen in Zoetermeer

Zoetermeer - Zaterdagmiddag 23 maart is een kind tijdens het spelen mishandeld door een man. De politie hoopt...

Auto belandt in sloot langs Oostweg in Zoetermeer

Zoetermeer - Maandag 4 maart is iemand met de auto in een sloot beland langs de Oostweg in...