Wederom ongeval met letsel op de A20

Date:

Deel bericht:


Moordrecht –
Donderdagavond was het voor de vierde keer in twee dagen tijd wederom raak op de snelweg A20 richting Rotterdam. Een personenauto wilde invoegen maar zag het andere voertuig niet waarop er een ongeval ontstond. Één slachtoffer werd met nekletsel naar een ziekenhuis overgebracht. Er ontstond wederom een flinke file op de weg.

- Advertisement -

De twee voertuigen raakten allebei zwaar beschadigd. Een berger heeft beide voertuigen moeten wegslepen. Ten tijde van het ongeval was er één rijstrook afgesloten, de politie regelde het verkeer. Nadat de weg was gereinigd werd de snelweg weer vrijgegeven.

Foto’s : Marco van Bemmel 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd