Auto in brand Joubertstraat Gouda

vrijdag 11 januari 2013 13:43


Gouda –
Een automobilist heeft vrijdagmiddag de brandweer gebeld voor een brand onder de motorkap. De man reed op de Joubertstraat en kreeg in de gaten dat er iets niet goed was. Hij zette de auto op de stoep en belde de hulpdiensten, die vervolgens met spoed ter plaatse kwamen.

Ter plaatse bleek het om een klein brandje te gaan, de brandweer heeft de accu’s nog even los gemaakt van de auto. Een berger heeft vervolgens de auto afgesleept.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto in brand Joubertstraat Gouda
Schrijver:

 

 


Gouda –
Een automobilist heeft vrijdagmiddag de brandweer gebeld voor een brand onder de motorkap. De man reed op de Joubertstraat en kreeg in de gaten dat er iets niet goed was. Hij zette de auto op de stoep en belde de hulpdiensten, die vervolgens met spoed ter plaatse kwamen.

Ter plaatse bleek het om een klein brandje te gaan, de brandweer heeft de accu’s nog even los gemaakt van de auto. Een berger heeft vervolgens de auto afgesleept.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet Rotterdam - Woensdagavond 8 juli rond 21.40 uur is een man in zijn woning gewond geraakt nadat hij is gevallen aan de Spuistroomstraat in Hoogvliet Rotterdam. Het slachtoffer lag achter een deur waardoor de brandweer een raam op het balkon heeft moet...

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 8 juli had een koe vanuit een weiland aan de Doenkade (N209) de benen genomen. Omstanders en de marechaussee probeerde de koe weer richting weiland te krijgen en dat het dier niet de drukke weg op zou lopen. Even latere wist de koe zijn weg...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!