Auto in vuur en vlam Nieuwe Hoefweg Bleiswijk

vrijdag 11 januari 2013 18:16


Bleiswijk
 De bestuurder van een auto moest vrijdagavond noodgedwongen het kleine karretje langs de weg zetten op de Nieuwe Hoefweg voor brand. De bestuurder reed de afrit A12 op waarna er vonken in de auto ontstonden. Binnen korte tijd sloegen de vlammen uit de auto en was er geen redden meer aan. Bij aankomst van de brandweer stond het hele wagentje in de brand en kon de bestuurder, die inmiddels werd opgevangen door andere mensen alleen maar toekijken hoe de brandweer deze bluste.

Het karretje vatte vlam bovenop het viaduct over de A12. Een vrachtwagenchauffeur heeft het verkeer naar twee rijbanen laten doseren zodat er vrije ruimte voor de brandweer was om te blussen. De brandweer had het vuur snel onder controle. Een berger heeft de auto afgevoerd. 

Foto’s : Wendy van Viegen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto in vuur en vlam Nieuwe Hoefweg Bleiswijk
Schrijver:

 

 


Bleiswijk
 De bestuurder van een auto moest vrijdagavond noodgedwongen het kleine karretje langs de weg zetten op de Nieuwe Hoefweg voor brand. De bestuurder reed de afrit A12 op waarna er vonken in de auto ontstonden. Binnen korte tijd sloegen de vlammen uit de auto en was er geen redden meer aan. Bij aankomst van de brandweer stond het hele wagentje in de brand en kon de bestuurder, die inmiddels werd opgevangen door andere mensen alleen maar toekijken hoe de brandweer deze bluste.

Het karretje vatte vlam bovenop het viaduct over de A12. Een vrachtwagenchauffeur heeft het verkeer naar twee rijbanen laten doseren zodat er vrije ruimte voor de brandweer was om te blussen. De brandweer had het vuur snel onder controle. Een berger heeft de auto afgevoerd. 

Foto’s : Wendy van Viegen

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!