Pokerspel stopgezet door agenten

zaterdag 12 januari 2013 20:59


Rotterdam –
De politie heeft zaterdagmiddag vijf mannen en een vrouw aangehouden in een pand aan de Meent. De zes zijn aangehouden op verdenking van het overtreden van de Wet op de kansspelen. De politie kreeg die middag een melding dat er onenigheid zou zijn in een pand aan de Meent. De wijkagent ging hierop poolshoogte nemen. Deze trof in het verder lege pand het zestal en een pokertafel en diverse poker gerelateerde spullen aan.

Waarschijnlijk kregen de zes ruzie met elkaar naar aanleiding van een pokerspel dat zij aan het spelen waren. De politie besloot  het zestal (een 32-jarige vrouw uit Dordrecht, een 28-jarige man uit Schiedam en vier Rotterdammers van 26, 29, 35 en 36 jaar) aan te houden op verdenking van het overtreden van de Wet op de kansspelen. Zij zijn meegenomen naar het bureau voor verhoor. De pokerspullen zijn in beslag genomen.

Politie.nl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Pokerspel stopgezet door agenten
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
De politie heeft zaterdagmiddag vijf mannen en een vrouw aangehouden in een pand aan de Meent. De zes zijn aangehouden op verdenking van het overtreden van de Wet op de kansspelen. De politie kreeg die middag een melding dat er onenigheid zou zijn in een pand aan de Meent. De wijkagent ging hierop poolshoogte nemen. Deze trof in het verder lege pand het zestal en een pokertafel en diverse poker gerelateerde spullen aan.

Waarschijnlijk kregen de zes ruzie met elkaar naar aanleiding van een pokerspel dat zij aan het spelen waren. De politie besloot  het zestal (een 32-jarige vrouw uit Dordrecht, een 28-jarige man uit Schiedam en vier Rotterdammers van 26, 29, 35 en 36 jaar) aan te houden op verdenking van het overtreden van de Wet op de kansspelen. Zij zijn meegenomen naar het bureau voor verhoor. De pokerspullen zijn in beslag genomen.

Politie.nl

 

Persoon springt uit raam bij woningbrand Hoofd Zuidland

Persoon springt uit raam bij woningbrand Hoofd Zuidland

Zuidland - Zaterdagmorgen 30 mei rond 2.20 uur was brand ontstaan in een woning aan de Hoofd in Zuidland. Één persoon is bij de brand uit het raam gesprongen, een andere bewoner kon door de brandweer via een ladder gered worden. Beide slachtoffers zijn in de ambulance...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!