woensdag, juli 6, 2022
12.5 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Meerdere slachtoffers bij ongeval door gladheid A20

- advertentie -


Rotterdam – 
Bij een ongeval op de verbindingsweg van de A20 uit de richting van Gouda naar de A13 richting Den Haag zijn maandagavond mogelijk meerdere slachtoffers gevallen. De brandweer, meerdere ambulances en het Mobiel Medisch Team rukte uit naar het Kleinpolderplein. De VID meldde dat er mogelijk iemand uit de bocht zou zijn gevlogen door de gladheid van de gevallen sneeuw. Het is op het moment van schrijven niet bekend wat voor verwondingen de slachtoffers hebben.

Mogelijk zou er iemand bekneld hebben gezeten in zijn of haar voertuig. Bij het ongeval waren ongeveer negen personenauto’s betrokken. Mogelijk konden de achteropkomende voertuigen niet meer op tijd remmen voor het ongeval. De wegen worden inmiddels spekglad doordat de sneeuw intensiviteit is toegenomen. De weg zal tot ongeveer 2 uur vannacht afgesloten zijn voor een nader onderzoek.

Morgenochtend kunnen wij hopelijk meer melden over dit ongeval.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -