Meerdere slachtoffers bij ongeval door gladheid A20

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Bij een ongeval op de verbindingsweg van de A20 uit de richting van Gouda naar de A13 richting Den Haag zijn maandagavond mogelijk meerdere slachtoffers gevallen. De brandweer, meerdere ambulances en het Mobiel Medisch Team rukte uit naar het Kleinpolderplein. De VID meldde dat er mogelijk iemand uit de bocht zou zijn gevlogen door de gladheid van de gevallen sneeuw. Het is op het moment van schrijven niet bekend wat voor verwondingen de slachtoffers hebben.

- Advertisement -

Mogelijk zou er iemand bekneld hebben gezeten in zijn of haar voertuig. Bij het ongeval waren ongeveer negen personenauto’s betrokken. Mogelijk konden de achteropkomende voertuigen niet meer op tijd remmen voor het ongeval. De wegen worden inmiddels spekglad doordat de sneeuw intensiviteit is toegenomen. De weg zal tot ongeveer 2 uur vannacht afgesloten zijn voor een nader onderzoek.

Morgenochtend kunnen wij hopelijk meer melden over dit ongeval.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd