Slachtoffer Kortlandstraat overleden aan verwondingen

Date:

Deel bericht:


Schiedam –
De 54-jarige man die vrijdag zwaargewond werd aangetroffen in een woning aan de Kortlandstraat is in de nacht van zondag op maandag overleden aan zijn verwondingen. Vrijdag aan het einde van de middag kreeg de politie de melding dat een vrouw haar 54-jarige man gewond in hun woning had aangetroffen. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, werd duidelijk dat de man er zeer slecht aan toe was.

- Advertisement -

Eerste hulp werd toegepast en nadat de man met assistentie van de brandweer uit de woning was gehaald, werd hij in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Daar is hij afgelopen nacht overleden aan zijn verwondingen. Vanwege de omstandigheden waaronder de man werd aangetroffen, besloot de politie direct een uitgebreid sporenonderzoek op te starten. Hieruit kwam al snel naar voren dat de man vermoedelijk door geweld gewond was geraakt. Verder onderzoek bracht de rechercheurs het weekend op het spoor van een man uit Rotterdam. Deze 27-jarige verdachte werd in de nacht van zaterdag op zondag 13 januari aangehouden. Hij zit nog vast.

Aanstaande woensdag, 16 januari, zal sectie worden verricht op het lichaam.

Getuigenoproep
Het onderzoek naar dit incident gaat verder. Ook uw hulp kan de recherche goed gebruiken. Alle informatie die u heeft, hoe onbelangrijk die ook mag lijken, kan helpen dit misdrijf op te lossen. Het onderzoeksteam heeft al tips gekregen, maar is nog steeds op zoek naar meer informatie. Heeft u informatie maar dit tot op heden nog niet met de politie gedeeld? Heeft u bijvoorbeeld vrijdagmiddag iets opvallends gezien in de omgeving van de Kortlandstraat?

Neemt u dan contact op met het rechercheteam via 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan ook via meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man mishandelt twee vrouwen en slaat op de vlucht Lekstraat Schiedam

Schiedam - Een man heeft vrijdagavond in de Lekstraat in Schiedam twee vrouwen geslagen en is daarna weggerend...

Man (20) meldt zich bij politie na dodelijk ongeluk Sporthalstraat Schiedam

Schiedam - Dinsdagmiddag 4 juni heeft de politie bekendgemaakt dat er een man van 20 - jaar zich...

Fietser overleden na aanrijding Nieuwe Damlaan Schiedam, automobilist vlucht in gestolen auto en sleurt fietser honderden meters mee

Schiedam – Een fietser is afgelopen nacht overleden na een ernstige aanrijding op de kruising van de Nieuwe Damlaan...

Motorrijder zwaargewond aangetroffen door voorbijganger Jan van Galenstraat Schiedam

Schiedam - In de nacht van zaterdag op zondag is een motorrijder zwaargewond aangetroffen aan de Jan van...