Verdachte bommelding Technische Unie Alphen aangehouden

Date:

Deel bericht:


Alphen aan den Rijn –
De politie heeft maandag omstreeks 13.00 uur een 54-jarige man uit Alphen aan den Rijn aangehouden op verdenking van bedreiging. De Technische Unie aan de Bedrijfsweg werd maandag voor de tweede keer kort na elkaar bedreigd. De man is een ex werknemer van het bedrijf. Maandag omstreeks 12.15 uur werd de Technische Unie bedreigd door middel van een telefonische bommelding. Het pand werd ontruimd, maar de medewerkers konden na een uur alweer terug naar hun werkplek.

- Advertisement -

De melding komt overeen met de melding van de week daarvoor. Donderdagmiddag 10 januari werd al een telefonische bommelding gedaan door een persoon. Ruim 180 medewerkers moesten hierdoor het pand verlaten. De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse en heeft toen de omgeving enige tijd afgezet. De politie vermoedt dat beide meldingen door dezelfde persoon zijn gedaan. De politie moet de verdachte nog horen.

Foto : Wilbert Tintel

Zie ook : Bommelding bij Technische Unie in Alphen aan den Rijn

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd